OD BENGE DO CITYJA...

Gvardiol se našalio na vlastiti račun: Prije dvije godine prao je prozore na benzinskoj, a danas...

08.08.2023 u 14:48

Bionic
Reading

21-godišnji Joško Gvardiol ove je subote ispisao povijest hrvatskog nogometa i službeno postao novi igrač Manchester Cityja! Spreman na nove izazove prisjetio se i gdje je započela njegova nogometna avantura

Simpatičan dečko sa zagrebačkih Srednjaka Joško Gvardiol primjer je kako su upornost i želja savršen put do zvijezda. Posljednje Svjetsko prvenstvo i sjajna sezona u Leipzigu ostvarili su njegove snove te je postao novi igrač vrhunskog engleskog kluba. Da se zbog nedavnog uspjeha nije umislio, pokazao je najnovijom objavom na vlastitom Instagram profilu!

Samozatajan i skroman sportaš u spavaćoj je sobi na zidu imao na papiru jasno ispisan plan, a središte plana bio je - uspjeh!

Da uspjeh koji danas živi ne bi bio moguć bez početaka u Dinamu dobro zna i Joško. Kao osmogodišnji dječak preselio je iz NK Trešnjevka u Dinamo, a dane u Dinamu sigurno će pamtiti čitav život. Posljednji video koji je 21-godišnjak objavio upravo nosi i poveznicu s najvećim zagrebačkim klubom.

U plavoj Adidas hudici s velikim logotipom Dinama simpatični Gvardiol snimljen je kako na benzinskoj stanici pere prozore na automobilu. On i prijatelj svemu su se dobro nasmijali, a na kraju je nogometaš čak i zaradio - i to kunu i 50 lipa!

Šaljivi prijatelj snimci je dodao prigodnu pjesmu repera Drakea 'Started From the Bottom' te napisao 'Od benge do Cityja u 2 godine'!

Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic

Inače, Joško Gvardiol na vlastitom je profilu nedavno podijelio i par objava sa službenog predstavljanja u novom klubu, a navijači engleskog Cityja dočekali su ga s brojnim komplimentima i riječima srdačne dobrodošlice.

U istom klubu trenutno igra i Mateo Kovačić pa 21-godišnjaku neće biti toliki problem snaći se u novoj ekipi.