svi su zabrinuti

Hoće li se otkazati i koncerti Coldplaya u Beču, evo što kažu organizatori

08.08.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Nakon terorističkih prijetnji oko tri nastupa Taylor Swift u glavnom gradu Austrije na stadionu Ernst Happel, organizator je odlučio otkazati sva tri koncerta, a razočaranje među obožavateljima je golemo, a ujedno je i potaknulo zabrinutost oko drugih planiranih velikih događaja u Beču

Koncerti Taylor Swift nisu jedini koji su najavljeni u Beču ovog ljeta. Fanovi britanske grupe Coldplay posebno su zabrinuti zbog četiri nadolazeća koncerta na stadionu Ernst Happel koji su na rasporedu 21., 22., 24. i 25. kolovoza.

Strah je zavladao

Nakon terorističkih upozorenja i otkazanih nastupa pjevačke zvijezde, postavlja se i pitanje sigurnosti na nadolazećim koncertima. U odgovoru na upit austrijskog Heutea, organizator Live Nation objavio je: 'U vrlo smo bliskom kontaktu s nadležnim sigurnosnim tijelima i vodimo se njihovim procjenama i preporukama'.

ljubav je u zraku

'Uhvaćeni' na spoju: Taylor Swift i Travis Kelce ove zaljubljene poglede nisu mogli sakriti

Pogledaj galeriju

U službenom priopćenju dodatno su naglasili: 'Svi obožavatelji mogu pretpostaviti da sigurnost posjetitelja, zaposlenika i pjevača uvijek ima prioritet."' Heute piše kako konačna odluka vjerojatno još nije donesena i da Live Nation u priopećnju navodi da razmiju pitanja i zabrinutosti svih obožavatelja te da traži da 'svi trebaju ostati mirni' i da se 'situacija dodatno ne potpiruje nagađanjima' dok se ne sazna više.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, u Beču je za Coldplay prodano više od 240.000 ulaznica. Trenutno nastupaju u sklopu svjetske turneje 'Music of the Spheres'.