NEŠTO NE ŠTIMA

Zašto nije pomaknula datume? Taylor Swift još se nije oglasila zbog otkazivanja koncerata

08.08.2024 u 11:05

Bionic
Reading

Ne stišava se bura oko otkazivanja bečkih koncerata Taylor Swift, a čini se kako bi se uskoro mogle pokrenuti i razne teorije zavjere. Ono što mnoge zanima je zašto se Taylor oko svega još uvijek nije oglasila, ali i zašto nije ostavila otvorenom mogućnost zakazivanja otkazanih koncerata za druge datume i dala mogućnost svojim obožavateljima koji su je toliko dugo čekali, da ipak imaju priliku uživati u njezinim pjesmama

Prošlo je 12 sati otkako je organizator bečkih koncerata Taylor Swift objavio kako se, zbog terorističke prijetnje, otkazuju sva tri koncerta zakazana za 8., 9. i 10. kolovoza u Beču, no ono što je nevjerojatno da se slavna pjevačica još uvijek nije oglasila oko svega niti išta rekla.

Na njezinom Instagram profilu posljednja je objava od jučer ujutro, s fotografijama s koncerta u Varšavi, a o bečkom otkazivanju - ni glasa. To itekako čudi osobito jer je Taylor uvijek isticala koliko su joj njezini obožavatelji važni, nije jednom prekidala koncerte usred pjesme kako bi se pomoglo nekome u publici kome bi pozlilo, stoga ovo nimalo ne nalikuje njoj.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Jesu li upitni i koncerti u Londonu?

Je li riječ o strahu, koji ju je paralizirao do te mjere da ne zna kako bi postupila i što bi rekla ili je riječ o nečem drugom, nije poznato, no u slijedu događaja posljednjih tjedana nikoga ne bi začudilo da u konačnici otkaže i svoje londonske koncerte i to njih čak pet uzastopnih, od 15. do 20. kolovoza koji su zakazani za Wembley.

Napeta situacija koja trenutno vlada Velikom Britanijom nikome ne izgleda dobro, a sve je počelo 29. srpnja kada je u gradiću Southportu, dvadesetak kilometara sjeverno od Liverpoola, 17-godišnji ubojica naoružan nožem upao u plesnu školu, gdje se održavala radionica upravo na temu Taylor Swift. Troje djece je ubijeno, a deset je osoba ranjeno, od čega devetero djece.

VEZA JE OZBILJNA

Vrijeme samo za njih: Romantični odmor Taylor Swift i Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju

Taylor se oglasila dva dana kasnije, vidno potresena. 'Gubitak nevinih života te užasna trauma nanesena svima koji su bili ondje, obiteljima i onima koji su prvi reagirali... Ovo su bila samo mala djeca na tečaju plesa', započela je Swift i dodala: 'Niti ne znam kako prenijeti sućut tim obiteljima.'

Koncerti u Beču odmah otkazani

Pjevačica se još nije oporavila od tog šoka, a sada su stigle već nove prijetnje u Beču, zbog čega joj nitko ne bi bio u koži. No, nakon svega, postavlja se pitanje zašto su koncerti odmah otkazani. Svi koji su karte kupili preko službene stranice oeticket.com već su dobili mailove u kojima stoji kako će karte biti refundirane u idućih 10 radnih dana. Nije čak ni ostavljena mogućnost da se zakažu novi koncerti, nije čak ni ostavljena mogućnost da se zakažu novi koncerti, kao što je to nedavno napravio Bruce Springsteen.

On je u svibnju, samo nekoliko sati prije početka svog koncerta na Orange Vélodromeu u Marseilleu u Francuskoj, zbog bolesti i problema s glasom otkazao koncert, a potom su otkazani i koncerti u Pragu i dva u Milanu. Svojim obožavateljima dao je mogućnost - oni koji to žele mogu dobiti povrat novca za kupljene karte, a svi ostali dobit će novu priliku za uživanje u hitovima The Bossa i to već iduće godine.