'bez prošlogodišnjih ograničenja'

Holivudske zvijezde na Filmskom festivalu u Torontu: Stižu Jennifer Lopez, Bruce Springsteen...

06.09.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Najveće holivudske zvijezde okupljaju se od četvrtka na Filmskom festivalu u Torontu na kojem će biti predstavljen niz željno očekivanih filmova i aktualnih dokumentaraca

Riječ je o najvažnijem filmskom festivalu u Sjevernoj Americi koji se ove godine vraća u svom svom sjaju, nakon što je prošle godine protekao u sjeni štrajkova glumaca i scenarista.

Premda su filmovi predstavljeni 2023. bili puni zvijezda, crveni tepisi nisu. Ovaj put u najvećem kanadskom gradu moći će se vidjeti Jennifer Lopez, Angelinu Jolie, Eltona Johna, Brucea Springsteena, Salmu Hayek, Cate Blanchett i Nicole Kidman.

'Sretni smo što imamo festival bez prošlogodišnjih ograničenja', rekao je za AFP glavni direktor festivala Cameron Bailey.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Događaj je 'poznat po entuzijazmu svoje publike i to uzbuđenje doseže svoj vrhunac kada su ovdje najveće zvijezde svijeta', dodao je.

Ben Stiller otvorit će festival u četvrtak filmom 'Nutcrackers', svojim prvim ostvarenjem u sedam godina. Priča je to o građevinaru iz Chicaga koji mora otići u Ohio brinuti se za svoje nećake kada im umru roditelji.

Biti će prikazano 278 filmova

'Eden' Rona Howarda, film opstanka koji se odvija na Galapagosu, s Anom de Armas i Sydney Sweeney, također je jedna od željno očekivanih svjetskih premijera.

Nakon što je osvojila Veneciju svojom interpretacijom operne legende Marie Callas, Angelina Jolie u Torontu će predstaviti svoj novi film 'Without Blood', priču o obitelji i osveti na početku 20. stoljeća, u kojem glumi Salma Hayek. Na festivalu će prikazano biti 278 filmova, među kojima će biti premijera novog filma britanskog redatelja Mikea Leigha 'Hard Truths'.

GLAMUR U TORONTU

Nova Bondova djevojka ukrala svu pozornost na crvenom tepihu prepunom zvijezda

Pogledaj galeriju