bivša TV voditeljica

Iako je do sada od majke posuđivala samo odjeću, Maja Lena Lopatny s njom danas izmjenjuje i životna iskustva

12.04.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Kći glumice Mije Begović i proslavljenog vaterpolista Ronalda Lopatnyja proteklih nekoliko godina gradi uspješnu karijeru u turizmu. Magistrica novinarstva u jednom od svojih rijetkih medijskih istupa prisjetila se djetinjstva, pričala o obitelji, svom odjevnom stilu i karijeri

'Cijelo vrijeme postojim privatna i poslovna ja koja nije vidljiva javnosti. Sjećanja iz djetinjstva su topla, vedra i bezbrižna te naravno ima i tužnih trenutaka koje kako kroz život postajemo iskusniji i mudriji počinjemo vidjeti kao značajne prekretnice', rekla je Maja Lena Lopatny za Story.

Uspoređujući svoj stil i istančan stil i ukus njezine majke, otkrila je savjetuju li jedna drugu kada je o modnim kombinacijama riječ. U šali kaže da zna reći da ide u mamin ormar u šoping, ali da je vrlo sretna što se taj 'ormar' proširio na pregled životnih iskustva dvije žene. 'Kako ljepota proizlazi iz nutrine tako s majkom više prolazim kroz garderobu koju nosimo duboko u sebi i sretna sam što mogu s njom dijeliti, primati i promatrati što je žena danas i kakvu sliku o sebi daje', smatra Maja Lena.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Njezin posao je i dalje vezan za medije, a iskustvo rada u medijskoj industriji joj uvelike olakšava djelovanje u korporativnom sektoru. Odluka je, otkrila je, došla kao prirodni slijed njezinih interesa i usavršavanja kroz vrijeme, tako da su se u jednom trenutku njezine vještine 'mogle bolje razvijati u ulozi gdje je most između medija i biznisa'.

Upisala je i doktorat na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Trenutno živi na relaciji Zagreb - istarski Novigrad uz stalni boravak na Korčuli. Svoj super izgled i fizičku spremu održava tako da redovito hoda, pliva i vozi bicikl. Otkrila je da se više pažnje daje raznim kanalima osoba koje kuhaju te da od njih dosta uči i eksperimentira.