puca od sreće

Ovo ljeto će vječno pamtiti: Maja Lena Lopatny pokazala djelić idile s kćerkicom Mabel

25.08.2024 u 17:20

Bionic
Reading

Neki događaji u životnu knjigu sjećanja upisani su velikim slovima, a prvo ljetovanje sa svojim novorođenčetom jedno je od njih. Zauvijek će ga pamtiti i kći naše proslavljene glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, koja prvi put u morskim radostima uživa sa svojom bebom

Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović prolaze kroz najljepše životne trenutke. Sredinom lipnja postali su roditelji djevojčice, koja je na svijet stigla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Posebna destinacija

Ponosna mama sada je objavila prvu morsku fotografiju sa kćeri kojoj su dali ime Mabel. svoju ljetnu oazu pronašli su u Korčuli, gdje je Maja Lena svojedobno živjela.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

‘U tatinoj štradi’, opisala je fotografiju na kojoj ju se može vidjeti u elegantnoj plavoj haljini sa svojom djevojčicom u naručju. Nježni prizor posebno je dotaknuo njezinu mamu Miju Begović koja je komentirala s riječima 'sirena i biser'.

Čim je saznala da će postati majka, Maja Lena je prvo nazvala svog odabranika, a odmah nakon i svoju mamu. Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom dragom u javnosti se ne zna ništa, a bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, izrazila je želju da tako i ostane. Rekla j tek da je Karlo 'čovjek kojeg je odabralo njezino srce i da je on njezina najveća podrška i oslonac'.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX