ponosna i sretna

Presretna baka: Mia Begović predstavila svijetu unučicu Mabel

25.06.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Bivša voditeljica, magistrica novinarstva Maja Lena Lopatny i njen partner Karlo Šeparović ranije ovog mjeseca postali su roditelji. Glumačka diva sada uživa u svojoj novoj ulozi

Mia Begović domaćoj javnosti je ponosno pokazala najmlađu članicu svoje obitelji. Svojoj unučici uputila je emotive riječi koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

'Mabel. Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo', napisala je glumica uz nježni prizor na kojem je možemo vidjeti kako u naručju drži unučicu odjevenu u ružičasti kompletić. Na fotografiju se 'ugurala' i njezina četveronožna ljubimica, jednogodišnja kavalirka Mila.

'Bogu fala na tom paketiću jubavi, toj prinčipeši Mabel, sve van sritno bilo', ' Guštaj u toj krasoti', 'Čestitke prekrasnoj baki i lijepoj mami', 'Čestitam na predivnoj maloj princezi koja je obogatila vaše živote', pljušte odudševljeni komentari prijatelja i fanova.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Podsjetimo, Mia Begović je Maju Lenu dobila s vaterpolistom, zlatnim olimpijcem i poznatim ugostiteljem Ronaldom Lopatnyjem. Unatoč dugogodišnjoj i stabilnoj vezi sa svojim Karlom, u javnosti se o njemu ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane.

zdravstvena pitanja

U Kući Europe: Mia Begović i Tajči na istom mjestu iz važnog razloga

Pogledaj galeriju