novi šok iz malmoa

Ima li kraja skandalima? Loreen odbija predati trofej Izraelki ako pobijedi

11.05.2024 u 22:10

Bionic
Reading

Kako donose britanski mediji, prošlogodišnja pobjednica Eurosonga postavila je ultimatum producentima u slučaju pobjede Izraela

Dvostruka osvajačica Eurosonga, donosi The Sun, navodno je najavila da će prekršiti protokol te da neće obaviti redovitu primopredaju zbog sukoba u Gazi.

Loreen je obvezna nastupiti na ovogodišnjem natjecanju ali i predati stakleni trofej ovogodišnjem pobjedniku nakon njezine pobjede u Liverpoolu prošle godine s pjesmom 'Tattooo'. Branila je Eurosong usred stalnih poziva na bojkot zbog uključivanja Izraela u natjecanje, no u međuvremenu je očito promijenila mišljenje.

zvijezde eurosonga 2023.

Loreen i Kaarija napravili spektakl: Pogledajte njihova nova izdanja

Pogledaj galeriju

Pjevačica je naglašavala da se natjecanje treba održati kako bi donijelo pozitivnost svijetu. Ovog tjedna za The Sun je rekla: 'Pozitivno privlači pozitivno, a negativno privlači negativno. Ako bismo zatvorili ovo središte pozitivne energije, kažnjavajući milijune za distorziju negdje drugdje, to bi bilo tako destruktivno.'

Jedan od izvora tvrdi da 40-godišnja zvijezda namjerava razjasniti svoj stav prema Izraelu oko svoje pažljivo koreografirane i graciozne primopredaje trofeja koja će pokazati svijetu na kojoj strani povijesti ona zapravo stoji. 'Postoji plan da Loreen stane na pozornicu, ostavi trofej na postolju i ode prije nego što voditelji požele dobrodošlicu Izraelu na pozornicu, ako osvoje željenu titulu', naveo je izvor za The Sun.

  • +3
Loreen Izvor: EPA / Autor: Christine Olsson