poslovne promjene

Indira Levak širi biznis: 'Kod nas se puno putuje, smije, ali i puno radi'

17.01.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Naša pjevačica jedna je od sretnica koja u vrijeme pandemije radi punom parom. Uspješni koncerti su iza nje, obnovljena surasdnja s Borisom Đurđevićem s kojim je nekad pjevala u Coloniji i drugi poslovni angažmani. Došlo je vrijeme promjene u njezinom glazbenom timu pa Indira Levak preko društvenih mreža traži ekipu

'Pred nama su novi izazovi i mnogobrojni koncerti i zato širimo Indira tim. Trebamo ton majstore, vrijedne dečke, spremne na putovanja i timski rad', stoji na početku najnovije objave Indire Levak.

'Potrebno je tehničko i temeljno znanje rada na miks pultu i DJ pultu. Potrebno je znanje i volja za spajanje opreme na razglasni sistem i pospremanje opreme po završenom poslu. Sve ostalo proći ćemo timski i na planiranim probama. Kod nas se puno putuje, smije, ali i puno radi. Zato ako imate znanja i volje čekamo vas', poručila je pjevačica.

Inače, je na silvestrovo pjevala Mostarcima. Na društvenim mrežama ranije je pokazala i promovirala i svježi, prilično seksepilan imidž i frizuru, ali i novu pjesmu 'Atlantida' koja je nastala u suradnji s Borisom Đurđevićem iz njezina bivšeg benda Colonije. Uskoro, najavila je pjevačica, izlazi i spot.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL