STIŽE POJAČANJE

Ivan Dečak: Jedva čekam čuti prvi plač naše bebe

01.02.2017 u 10:14

Bionic
Reading

U domu frontmena grupe Vatra Ivana Dečaka vlada veliko veselje. Popularni roker i njegova partnerica Nina Celio-Cega čekaju drugo dijete, a rođenju brace ili seke najviše se veseli njihova trogodišnja kćerkica Dita

'Presretan sam zbog dolaska nove bebe! U prvi tren sam bio zbunjen, ali jedva čekam da nam u lipnju stigne novi član obitelji', rekao je 35-godišnji roker za tportal.

Njegova partnerica, lijepa PR stručnjakinja Nina Celio-Cega ušla je u drugo tromjesječje. 'Kad dobiješ dijete, skužiš da je to važnije od svake pjesme, svakog koncerta i albuma. To je bit života. Najviše se veselimo što će naša razigrana djevojčica imati društvo i s kim se igrati pa nas više neće vući za rukav', kaže kroz smijeh glazbenik  Ivan Dečak.

Već znaju spol djeteta, ali to žele zadržati za sebe.

'Želim zdravo dijete i da bude živahno. Nina i ja ćemo se truditi da im oboje pružimo puno ljubavi te im usadimo vrijednosti da odrastu u poštene i dobre ljude. Nismo roditelji koji volimo nametati svoja pravila, nego kroz razgovor i savjete pokušavamo objasniti što i kako', otkrio je.

Prošli put je s Ninom bio u rađaonici pa se nada da će i na drugom porođaju te da ga koncertne obveze neće u tome spriječiti.

'Iako sam se u početku opirao jer sam mislio da ću joj više odmoći nego pomoći, ne bih si mogao oprostiti da nisam bio uz Ninu. Ne želim biti zakinut za taj trenutak kada dijete dođe na svijet. Jedva čekam da čujem prvi glas naše bebe, nema ništa ljepše od toga. Najmanje što mogu je biti u tom velikom trenutku uz svoju partnericu, držati je za ruku i biti joj podrška. Kad smo već skupa cijelo vrijeme trudnoće, red je da svojoj  partnerici pomogneš da zajedno dočekate prinovu', sretan je rocker.