najpoznatija navijačica

Ivana Knoll izazvala bijes fanova zbog nastupa na Ultri: 'Kako si to uspjela!?'

13.07.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Poznata kao najljepša 'vatrena' navijačica, Ivana Knoll iskoristila je svoju slavu kako bi nastupila na najvećem svjetskom festivalu tehno glazbe

Ivana Knoll jučer je nastupila na Ultri u Splitu kao DJ-ica te plijenila poglede u zavodljivom stajlingu i spektakularnim debijem u ovoj ulozi na velikoj sceni.

Najpoznatija kao 'vatrena navijačica' i influencerica, Knoll se ovaj puta predstavila za techno setom te zabavljala tisuće u publici, sve prateći skladnim plesom.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ipak, njen nastup nije se svidio svima, koji u ovom potezu vide srozavanje Ultre, ali i nepravedno favoriziranje Knoll spram umjetnika koji se godinama pokušavaju marljivim radom izboriti za sličnu priliku.

'Kako? Reci mi kako si to uspjela? Bez bilo kakvih umjetničkih postignuća ili iskustva u poznatom klubu? Postoji puno dobrih producenata i DJ-eva koji imaju dobru produkciju, koji provode puno sati u studiju i nemaju mogućnost svirati na većim događajima, a ti si se pojavila nekoliko puta na stadionima i velikim festivalima? Mislim da to nije pošteno, ne bi trebalo tako biti', jedan je od ogorčenih komentara nakon što je dala izjavu za Dalmatinski portal u kojoj je rekla:

'Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi', izjavila je prije nastupa.

  • +7
Ivana Knoll Izvor: Ostale fotografije / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL, canva

U obranu su joj stali vjerni fanovi koji tvrde da joj nitko ništa nema za zamjeriti, jer je riječ o 'simpatičnoj curi koja nikog ne omalovažava te uživa prateći svoj tempo i svoje snove'.

spremna za tekmu

Ivana Knoll stigla u Hamburg: Obožavatelje nagradila poljupcima

Pogledaj galeriju