U TELEVIZIJSKOM INTERVJUU

Izjava Sandre Bagarić neće se svidjeti njezinim kolegama: Duhovita ili vulgarna odlučite sami

13.06.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Operna pjevačica, televizijska i kazališna glumica Sandra Bagarić dala je intervju za RTL Exkluziv u kojem je progovorila o svom privatnom životu, a jedna je njezina izjava televizijske gledatelje ostavila bez teksta

Ekipu RTL Exkluziva dočekala je u crnoj haljini u svom dnevnom boravku rekavši kako se tijekom korone udebljala, pa je odabrala crnu boju kako bi se to čim manje primjetilo. Sandra Bagarić u intervjuu, kojeg je dala za Exkluziv, pričala o svom privatnom životu, a kroz kadrove se provukao i stariji sin, 20-godišnji Marko, kojeg je dobila u braku s Darkom Domitrovićem.

Njih dvoje u braku su od 1997., a osim Marka, imaju i 15-godišnjeg sina Lovru. Želja da dobije djevojčicu nikada joj se nije ostvarila, no nada se kako će dobiti dvije lijepe snahe i jednog dana unučice, koje će potom nositi njezine 'džidže'.

Kroz razgovor je rekla kako joj je jezik brži od pameti, te da je osoba od trenutka, a onda je to još jednom potvrdila kada ju je novinarka upitala kako je to spojiti poslovno i privatno, budući da sa suprugom, koji je pijanist, često odlazi na poslovna putovanja gdje ima gaže.

Nedjeljna setnja gradom i voznja biciklom zagrebackim ulicama 🚴🏻‍♀️

Objavljuje Sandra BagarićNedjelja, 7. lipnja 2020.

Tada je počela pjevati pjesmu i promijenila kraj iste: 'Moja mala nema mane, nitko nema tako lijepe dragane... Nema, nema, nema ona nikoga, ona voli samo mene i još dva..', a tada je rekla: 'Mana je to što kada odeš na put, ne možeš se kur*at... Evo, muž je s tobom uvijek, što možda neki od mojih kolega koriste za takve stvari.'

Iako je tom izjavom, vjerojatno, pokušala biti duhovita, neki ipak smatraju da je ispala vulgarna, a hoće li joj to zamjeriti neke kolege, ostaje nam vidjeti.