CHARLOTTE TILBURY

Iznenadit će vas: Beauty mogulica otkrila zanimljiv detalj o bračnom paru Clooney

02.10.2024 u 19:24

Bionic
Reading

Iako nije ništa nepoznato da se mnoge slavne dame zaklinju u kultni proizvod Magic Cream Charlotte Tilbury, britanska beauty mogulica i proslavljena vizažistica koju obožavaju holivudske ljepotice kaže da njezinu čudotvornu kremu podjednako obožavaju i poznati muškarci

Charlotte Tilbury je beauty brend dobro znan svim zaljubljenicama u skincare, baš kao i njihova kultna krema Magic Cream koja vješto kombinira hidrataciju, zaštitu od sunca i pružanje sjaja.

Charlotte je iznenadila sve otkrivši kako i George Clooney također obožava njezinu hit kremu koja se otprilike svake dvije minute proda negdje diljem svijeta!

Amal i George Clooney su dugogodišnji obožavatelji Charlotte Tilbury, a vizažistica je osobno našminkala Amal za vjenčanje para 2019. godine.

'George Clooney je jednako voli kao i Amal', kroz smijeh je otkrila Tilbury za Page Six Style.

URNEBESNI GLUMAC

I Amal je pala u drugi plan: Ako se netko zna dobro zabavljati, onda je to George Clooney

Pogledaj galeriju

A možda formula hit kreme ima posebno mjesto u glumčevom srcu, jer ju je Amal koristila na dan njihovog vjenčanja 2019. (naravno, primijenila ju je sama Tilbury).

Ipak, George nije jedini slavni muškarac kojeg zanimaju takve stvari. Tilbury se prisjetila i kako je koncert Eltona Johna inspirirao njezinu kampanju s tom glazbenom ikonom 2023. 'Svi smo bili nekako iza pozornice, sjedili oko klavira i zajedno pjevali. Mazali smo Eltona s Magic Cream', rekla je.

Kako ulazimo u sve hladnije mjesece, hvaljena hidratantna krema spasit će mnoge koji muku muče s isušenom kožom, a sama Charlotte kaže da se može koristiti 'kao podloga za šminku, ali i kao nevjerojatna hidratantna krema'.

'Ima posebne sastojke uz pomoću kojih automatski kožu njeguje, hrani, zaglađuje je i čini je ljepšom', objasnila je.

Inače, svoj brend je pokrenula 2013., uspjeh koji je postigla bio je nezapamćen: ljubiteljice make upa čekale su u redovima kako bi ušle u trgovinu, a danas su njezine klijentice i dobre prijateljice Nicole Kidman, Kate Moss, Gisele Bundchen...