nije joj se svidjelo

Jadranka Kosor čestitala Donni Vekić, a onda oplela po Kolindi: ‘To je bilo neugodno gledati...‘

02.08.2024 u 18:14

Bionic
Reading

Bivša premijerka Jadranka Kosor na društvenim mrežama uputila je čestitku našoj tenisačici Donni Vekić, koja se plasirala u finale Olimpijskih igara u Parizu. No, u objavi se osvrnula i na navijanje bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koje je se nije dojmilo

Bivša premijerka Jadranka Kosor poprilično je aktivna na društvenoj mreži X. Na nekadašnjem Twitteru ne propušta prokomentirati najnovija događanja. Ovog puta se pridružila brojnim čestitkama upućenima našoj tenisačici Donni Vekić, koja se plasirala u finale Olimpijskih igara u Parizu.

No, ono što je bivšoj premijerki 'zapelo za oko' bilo je nvijanje bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na tribinama. To joj se, naime, nije baš dopalo.

Kolinda Grabar-Kitarović na meču Anne Schmiedlove i Donne Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, Kolinda trenutačno obnaša dužnost predsjednice Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a u Parizu vjerno prati nastupe naših predstavnika.

Poznata kao veliki ljubiteljica sporta, Kolinda na tribinama srčano navija, a upravo to se nije baš dopalo bivšoj premijerki koja je na X-u napisala: 'Divljenje i čestitke za fantastičnu Donnu Vekić. Divno je gledati kako igra kao što je neugodno gledati kad se pozornost s tenisačice želi skrenuti na navijačicu.' A njezina objava vrlo brzo je privukla brojne komentare i reakcije.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević