zauvijek svekrva

Jane Fonda već je ranije upozoravala na problematično ponašanje Jennifer Lopez

23.08.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Film 'Za sve je kriva svekrva' izašao je 2005. te predstavio tandem koji dotad nismo znali da trebamo! Dvije popularne dame udružile su snage, stvorile sjajan filmić, ali i postale bliske prijateljice

Jane Fonda i Jennifer Lopez zbližile su se na snimanju filma 'Za sve je kriva svekrva', a 86-godišnja glumica prema Lopez se ponaša uistinu zaštitnički. Iskustvo je Fondu naučilo da svemu pristupa vrlo oprezno, a zbog nedostatka opreza prigovorila je i svojoj mlađoj kolegici.

Zaštitnički nastrojena Fonda upozorila je glazbenicu na rizik, a sve je prikazano i u dokumentarcu 'The Greatest Love Story Never Told' u kojem je Lopez htjela ljudima ispričati kako zapravo stoje stvari između nje i popularnog glumca. Ipak, iako je u dokumentarcu ljubav između nje i Afflecka posve idilična, samo nekoliko tjedana bilo je potrebno da se ljubav s ekrana pokaže kako kakva farsa.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

I dokumentarcu je prikazano kako Fonda upozorava Lopez na pretjerano medijsko eksponiranje s Affleckom.

'Čini se previše kao da nešto pokušavate dokazati umjesto da to jednostavno živite. Znate, na svakoj drugoj fotografiji se vas dvoje ljubite i vas dvoje grlite', izrekla je glumica pokušavajući natjerati Lopez na razmišljanje, no 52-godišnjakinja joj je spremno odgovorila: 'Mi samo živimo svoj život.'

Iako joj Lopez nije dopustila da unosi sumnje u njezin odnos sa suprugom, Fonda je svoja razmišljanja podijelila s Bennyjem Medinom, dugogodišnjim menadžerom popularne glazbenice koji je navodno s Affleckom od početka u lošem odnosu.

SRETAN I NASMIJAN

Uoči godišnjice braka: Affleck snimljen po prvi puta nakon susreta s Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju