uklonio filter

Je li Leonardo DiCaprio prekršio svoje 'zlatno pravilo': Viđen je u društvu 33-godišnje ljepotice

28.10.2024 u 14:46

Bionic
Reading

Popularni glumac Leonardo DiCaprio u vezi je s Vittorijom Ceretti više od godinu dana, no sve je zbunilo nedavno druženje s glazbenicom u kojem je uhvaćen prije nekoliko dana. Ne samo da svi sumnjaju u prevaru, već se i pitaju što glumac radi s 33-godišnjom glazbenicom

Svaka osoba u Hollywoodu ima neku svoju priču i neki trač koji kruži, a onaj koji se tiče Leonarda DiCaprija govori štošta o njegovom ukusu u žene. Otkako smo ga upoznali, DiCaprio je bio u vezi s brojnim damama, no uvijek su to bile ljepotice iz svijeta showbusinessa.

Popularni je neženja poznat po vezama s Gisele Bündchen i Bar Refaeli, no već je godinu dana 'zaluđen' talijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Odavno se zna da DiCaprio voli mlađe djevojke

Osim što su neopisivo lijepe i uspješne u svom poslu, sve bivše djevojke povezuje i - dob!

Iako o tome nikad nije javno govorio, a time ni potvrdio, glumac kao da ima svoje 'zlatno pravilo' koje mu nalaže da ne ljubuje s djevojkama starijima od 25! Društvene mreže pune su zezancije na račun glumca, a popularan je i trend naručivanja rođendanskih torti s raznoraznim šaljivim natpisima na račun glumca i dobne granice koju ne prelazi. Ili, koju nije prelazio...

Naime, popularni je glumac nedavno viđen u društvu 33-godišnje glazbenice Teyane Taylor u njujorškom klubu, što je pokrenulo glasine.

Kako prenose strani mediji, glazbenica i glumac zajedno su proveli cijelu noć, no glumac je ostao vjeran svojoj 26-godišnjoj djevojci zbog koje je, kako se šale korisnici društvenih mreža, malo i rastegnuo prihvatljivu dobnu granicu partnrica.

Međutim, ovo nije prvi put da je glumac uhvaćen u druženju s Taylor koja se rastala 2023. godine, ali i na čijoj je stražnjici 'odmarao ruku' tijekom snimanja filma. Osim toga, na partiju prije dodjele Oscara, DiCaprio je grlio glazbenicu, a ona ga je nakon toga zavodnički pogladila po licu.

Kako stoje stvari između Vittorije Cerreti, Teyane Taylor i Leonarda DiCaprija ne zna se točno, no čini se da glumac sada gleda i žene starije od 25, što je već velik pomak za glumca na pragu 50.

U ŠETNJI NEW YORKOM

Je li ovo dokaz da DiCaprio ovoga puta misli ozbiljno? Odaje ga detalj

Pogledaj galeriju