POVRATAK KORIJENIMA

Matthew McConaughey otkrio zašto je napustio Hollywood

28.10.2024 u 11:07

Bionic
Reading

Matthew McConaughey nedavno je donio odluku o odlasku iz Hollywooda, a s obitelji se zaustavio u Austinu. Teksas je savezna država u kojoj je poznati glumac i rođen, a ljepote rodnog kraja sada želi predstaviti i svojoj obitelji

Bio je omiljena faca iz Hollywooda, zavodnik za kojim su uzdisale brojne dame, a onda je svima pokazao kako se holivudski 'zločesti dečko' može transformirati i postati pravi obiteljski čovjek. Odluka da živi povučenijim načinom života vrhunac je dostigla preseljenjem u Teksas, državi u kojoj se Matthew McConaughey osjeća kao doma.

Unatoč činjenici da je Los Angeles središte filmske industrije, McConaughey je donio odluku da se vrati svom rodnom kraju i korijenima.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Zašto je Matthew McConaughey preselio u Teksas?

'Ovo je oduvijek bio dom, mislim, postoji više razloga za to. Mislim, ovdje imam odličan odnos s vremenom - što znači da se 60 sekundi čini kao minuta, a milja kao milja. Volim živjeti na mjestu i da dom bude mjesto gdje imam dobar odnos s vremenom', rekao je glumac u jutarnjoj emisiji koja se snimala u Austinu.

Matthew McConaughey, koji je rođen u Uvaldeu u Teksasu i odrastao u Longviewu u Teksasu, studirao je na Sveučilištu Texas u Austinu, a svoj rodni kraj želi pokazati i svojoj djeci.

'Naša obiteljska jedinica je ovdje - ovdje imamo resurse i okosnicu sigurnosti', rekao je otac troje djece, 15-godišnjeg Levija, 14-godišnje Vide i 11-godišnjeg Livingstona. Osim djece, s njime je preselila i supruga Camila Alves, a tamo su ih dočekali i McConaughyjeva 92-godišnja majka.

Osim toga, glumac je rekao kako je želio da njegova djeca imaju ono što je on imao tijekom odrastanja, a Teksas je komentirao kao mjesto na kojem postoji solidna količina zdravog razuma. Osim toga, Austin je opisao kao vrlo kreativan grad u državi koja je vrlo strukturirana i grad u kojem su ljudi prihvaćeni onakvima kakvi jesu.

MOĆNO IZDANJE

Matthew McConaughey i supruga Camila sve su zasjenili na gala zabavi

Pogledaj galeriju