U LOS ANGELESU

Evo koju cijenu je postigla vila Matthewa Perryja u kojoj je preminuo

27.10.2024 u 22:41

Bionic
Reading

Vila zvijezde 'Prijatelja' Matthewa Perryja u kojoj je preminuo prodana je za 8,5 milijuna dolara godinu dana nakon njegove smrti

Vila Matthewa Perryja u Los Angelesu ima novog vlasnika.

Bivšu rezidenciju pokojne zvijezde 'Prijatelja', koji je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi svog luksuznog doma u Pacific Palisadesu 28. listopada 2023., kupila je filmska producentica i investitorica iz Arizone Anita Verma-Lallian za 8,55 milijuna dolara, objavio je Los Angeles Times.

Modernu nekretninu s četiri spavaće sobe koju je Perry kupio 2020. za 6 milijuna dolara, Verma-Lallian koristit će kao kuću za odmor.

  • +3
Kuća Matthewa Perryja u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, Perry je umro u dobi od 54 godine zbog 'akutnih učinaka ketamina', kako je izvijestio Ured medicinskog istražitelja okruga LA.

Njegova smrt je navedena kao slučajna.

U izvješću obdukcije također je navedeno utapanje, bolest koronarne arterije i buprenorfin, opioid, kao druga stanja koja su doprinijela glumčevoj smrti.

Pet osoba, uključujući dva liječnika i Perryjevog dugogodišnjeg pomoćnika, Kennetha Iwamasu, optuženo je za smrt slavnog glumca.

U izvješćima je navedeno da je Iwamasa dao dozu ketamina koja je ubila omiljenog Chandlera.

Perryjev očuh Keith Morrison i njegova polusestra Caitlin Morrison osvrnuli su se na glumčevu smrt početkom ovog tjedna. Keith i Caitlin rekli su da su svoju tugu usmjerili na rad kanadske Zakladu Matthewa Perryja, koja je nedavno osnovana u čast pokojnoj zvijezdi nastavljajući tako njegovu predanost pomaganju drugima kroz oporavak.

'Sretna sam što ga stalno imam vrlo, vrlo blizu u svom životu i to je prekrasno. Imao je sposobnost osvijetliti sobu. Kad su ljudi bili u sobi s Matthewom, mogli ste osjetiti tu magnetsku energiju. Svi su imali samo osmijeh na licu i svi su se držali svake njegove riječi', rekla je Caitlin.

'Želio bi da ga se pamti po tome što je učinio nešto kako bi pomogao ljudima koji pate od ovisnosti', dodao je Keith.