PRAVA BAJKA

Uživaju u Istri: Ovako izgleda obiteljska idila Franke Batelić

27.10.2024 u 20:07

Bionic
Reading

Franka Batelić svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovo dvoje djece

Franka (32) je sa svojom obitelji, suprugom, sinom i kćerkicom, otputovala u Istru gdje je simpatična četvorka uživala u prirodi prionuvši i na posao - branje maslina.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Nakon par bezuspješnih pokušaja, konačno nam se vrijeme nasmiješilo. Berba maslina, posebna terapija', napisala je glazbenica pokraj nekoliko objavljenih fotografija na svom Instagram profilu.

Majka dvoje djece koja je s velikim uspjehom prošle godine lansirala i svoju beauty kolekciju Frankly good, bila je u ležernom izdanju - kariranoj košulji, tajicama i tenisicama te s vrlo make upa na licu.

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana krenula je još 2012. godine na Zrću, a u braku su od srpnja 2018. godine.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Najpoželjnije traperice osvojile su i Franku Batelić koja ih jako dobro zna nositi

Pogledaj galeriju

Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama, a slavlje su nastavili na imanju Meneghetti.

Naš poznati par ima dvoje djece: u siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a početkom studenoga 2022. stigla im je djevojčica Greta.

Inače, u ranijem gostovanju u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' glazbenica je otkrila kako funkcioniraju 'svađe' u njihovom domu te kako rješavaju sukobe.

'Ja odmah reagiram. Ja nisam tako racionalna, ali onda kasnije to riješim na jedan drugačiji način', rekla je Franka dodavši: 'Kod nas doma, u mom boravku, uvijek mi je važno da sve riješim razgovorom. Mislim da je to ono što sam naučila s godinama', rekla je tad Franka.