NA UTAKMICI

Prave se da je sve u redu: Ashton i Mila u rijetkom izlasku s djecom

27.10.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Slavni holivudski par 'počastio' je svoju djecu, kćer Wyatt i sina Dimitrija, obiteljskim izlaskom na utakmicu Los Angeles Dodgersa, za koju je cijela obitelj imala personalizirane Dodgersove dresove

Bio je to izlazak uistinu za pamćenje, osobito jer su Kutcherovi prisustvovali pobjedi Los Angeles Dodgersa. Mila Kunis i Ashton Kutcher, koji posljednjih tjedana, od uhićenja Diddyja, prolaze kroz pravi pakao zbog prijateljstva s glazbenim mogulom, snimljeni su djecom prilikom ulaska na stadion Dodgersa u Los Angelesu.

Kao pravi navijači, cijela je obitelj stigla s plavim šiltericama, na kojima je bio Dodgersov logo, ali i u bijelim personaliziranim Dodgersovim dresovima. Ashtonu su na majici stajali njegovi inicijali AK, Mili MK, dok su djeca, Wyatt i Dimitri imali WK, odnosno DK napisano na leđima.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Supružnici, koji su u braku od 2015. godine, prvo su prije deset godina dobili kćer kojoj su dali ime Wyatt, a prije sedam godina stigao je i Dimitri.

  • +5
Ashton Kutcher i Mila Kunis s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Sandy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Mila Kunis je nedavno za Entertainment Tonight progovorila o roditeljskim brigama. 'Stalno brinem za svoju djecu. Nemoguće je da se više od toga brinem za njih. U tom slučaju, izgorjet ću', rekla je i nastavila:

'Ashton kaže da ja stalno paničarim u raznim situacijama i da imam spreman plan u slučaju katastrofe', objasnila je.