BRIGE SU NESTALE

Osmijeh se napokon vratio na lice Mile Kunis, no Ashton je i dalje zabrinut

18.10.2024 u 23:00

Bionic
Reading

Cijela situacija oko uhićenja njihovog prijatelja, glazbenog mogula P Diddyja, itekako je utjecala na svakodnevicu poznatog bračnog para, Mile Kunis i Ashtona Kutchera, kojima posljednjih mjeseci, upravo zbog raznih prijateljstava, popularnost rapidno opada

Vjerojatno strah da će ih druženje s P Diddyjem povući na dno, osobito Ashtona Kutchera koji se s glazbenim mogulom često privatno družio te su zajedno, jedan kod drugoga, gledali utakmice ili partijali, dovelo je do toga da Mila Kunis i njezin suprug posljednjih tjedana gotovo i ne izlaze iz kuće.

Kada bi ih paparazzi i usnimili u izlasku, uvijek je tu bila zabrinutost na njihovim licima, no, barem za Milu Kunis, život se vratio na stare tračnice.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Lijepa glumica snimljena je u Los Angelesu s prijateljicom u Soho Houseu, gdje su dvije dame provele žensko popodne. Da im je uistinu bilo zabavno i da se Mila Kunis napokon opustila i barem na kratko ostavila sve brige po strani, vidjelo se na njezinom licu, osobito tijekom vožnje automobilom gdje su je paparazzi uhvatili kako se od srca smije.

Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za razliku od nje, Ashton Kutcher je i dalje pod golemim stresom, a to je bilo vidljivo i tijekom njegovog druženja s prijateljima, dok se Mila opuštala. Iako se pokušao opustiti uz čašicu pića, ništa nije pomoglo da se makne zabrinut izraz s njegovog lica.

Inače, par bi u idućoj godini trebao proslaviti 10. godišnjicu braka, a svi se nadaju da će se to i ostvariti, osobito jer se prošlih tjedana naveliko šuškalo kako je Diddyjevo uhićenje uzdrmalo i njihov brak zbog čega su se odlučili na razvod. Par je ubrzo sve to demantirao, nazvavši takve izjave 'smiješnim i lažnim'.