JOHN MILLER

Je li u zgodnom biznismenu Jennifer Garner napokon našla srodnu dušu i osobu s kojom će provesti ostatak života?

15.10.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Kako je otkrio izvor blizak paru, nakon niza prekida i pomirbi čini se kako su holivudska glumica Jennifer Garner i njezin dečko John Miller počeli planirati zajedničku budućnost

'Jen i John su ozbiljno shvatili svoju vezu i spremni su planirati zajedničku budućnost. Uzeli su vremena za razmišljanje i razgovore i donijeli zajedničku odluku', otkrio je izvor blizak Jennifer Garner.

O vezi 49-godišnje holivudske glumice i šest godina mlađeg biznismena Johna Millera počelo se pričati još 2018., a nakon što su u kolovozu 2020. krenuli svatko svojim putem, u svibnju ove godine odlučili su ljubavi dati još jednu šansu.

'John i Jen su u sličnoj životnoj situaciji i fokusirani su na svoju djecu nakon što su oboje prošli kroz razvod. Isto razmišljaju i najbolje razumiju jedno drugoga', tvrdi izvor, dodajući kako ipak neće forsirati zajednički život, dok svi to ne prihvate.

Slavna glumica iz propalog braka s Benom Affleckom ima troje djece - Violet (15), Seraphine (12) i Samuela (9), dok Miller s bivšom suprugom Caroline Campbell ima dvoje djece.

  • +2
Jennifer Garner, John Miller Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A osim s Affleckom, Jennifer Garner je od 2000. do 2004. bila u braku s glumcem Scottom Foleyjem, a bila je u vezi i s kolegom iz serije 'Alias', Michaelom Vartanom. John Miller, za razliku od njezinih bivših, nema veze s glumom. On je diplomirao na Stanford Law School i CEO je u CaliBurgeru.

'Jen već dugo nije bila ovako sretna i vidi se da se osjeća sigurno s Johnom, koji nije nimalo sličan njezinim bivšima. On je iznimno uspješan u svom polju, a osvojio ju je svojom ozbiljnošću i pogledima na život. Jen je cijelo ovo vrijeme i tražila da ima partnera koji stoji čvrsto na zemlji', dodao je izvor.