NE KRIJU SREĆU

Ljubavi dali drugu šansu: Jennifer Garner ponovno u zagrljaju američkog biznismena

06.05.2021 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon što su prije manje od godinu dana svojoj ljubavnoj vezi odlučili reći zbogom, holivudska glumica Jennifer Garner i poduzetnik John Miller odlučili su joj dati drugu priliku

Prema riječima izvora bliskih Jennifer i Johnu, bivši par prije nekoliko tjedana odlučio je obnoviti svoju ljubavnu vezu, a navedeno su ovih dana potvrdili odlaskom na romantičnu večeru u Los Angelesu.

Jennifer Garner i John Miller Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa izvršnim direktorom kompanije CaliGroup, 49- godišnja Jennifer Garner bila je u ljubavnoj vezi pola godine, a koja je započela nakon što je finalizirala razvod od oskarovca Bena Afflecka nakon 10 godina braka.

Sa holivudskom zvijezdom, Jennifer dijeli troje djece – 15- godišnju kćer Violet, 12- godišnju Serafinu i devetogodišnjeg sina Samuela.

  • +6
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

Garnerin stari/novi partner s bivšom suprugom Caroline Campbell dijeli dvoje djece. U kolovozu 2019. godine, izvor za američki tabloid Us Weekly otkrio je kako su se 42- godišnji biznismen i 49- godišnja glumica povezali zahvaljujući iskustvu odgoja djece nakon propalih veza.

'John i Jen nalaze se na sličnim mjestima u životu, a iskustvo odgoja djece nakon razvoda ih je posebno povezalo. U potpunosti se razumiju i nalaze na istoj stranici', riječi su izvora bliskog paru.

Ipak, dvojac je nakon veze u trajanju od pola godine odlučio prekinuti, a glavni razlog, kako se navodi, bila je Jenniferina nespremnost za brak, no usprkos svemu, rastali su se pod vrlo prijateljskim uvjetima.

Brak je američkom biznismenu u mislima bio već duže vrijeme, no iako dobitnica Zlatnog globusa nije krila zadovoljstvo i sreću s njihovom vezom, za brak ipak nije bila spremna.