oduševila publiku

Jelena Rozga zapalila atmosferu: Pažnju plijenile vitke noge u kratkim hlačicama

12.07.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda održala je nastup na vodičkoj rivi i privukla velik broj posjetitelja. Jelena Rozga atmosferu je zapalila hitovima, ali i svojim uvijek zanimljivim stajlingom

Jelena Rozga nedavno je nastupila na Melodijama Jadrana u Splitu gdje je predstavila svoju novu pjesmu 'Lavica' (live izvedba u samo 15 dana ima više od milijun i 100 tisuća pregleda na YouTubeu).

Nova pjesma ju je rasplakala

Za svoju novu uspješnicu je ispričala da je 'doslovno nastala preko vikenda'. Kazala je da je pročitala tekst i odmag se rasplakala jer se u tekstu spominje - tata. Snimila ju je, kaže, nikad brže, a reakcije publike na nju su joj nevjerojatne.

Za slavnu Splićanku nema odmora

Ljeto joj je radno - prošlog vikenda je održala dosad najveći koncert u Hercegovini, a u sinoć je zabavljala Vodičane koji su pjevali s njom u glas svaku od pjesama koje je izvela uz pratnju svog dugogodišnjeg benda. Koncert je otvorila s 'Bižuterijom', a onda nastavila nizala hitove. Mnogi su komentirali njezin uvijek sjajan look. Ovog puta ga je prilagodila vremenskim uvjetima. Odjenula je kratke traper hlačice.

  • +8
Koncert Jelene Rozge na vodičkoj rivi Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL