neraskidiva ljubav

Jelena Veljača uživa u zimskoj idili u društvu posebne osobe koju smatra članom obitelji

11.01.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Bivša supruga nogometaša Boška Balabana pružila je gostoprimstvo scenaristici, producentici i aktivistici nakon razornog potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku jer se toliko preplašila da nije mogla ostati u svom stanu. Teška situacija dodatno je učvrstila njihovo prijateljstvo

Jelena Veljača i Iva Radić ne kriju koliko su dobre prijateljice pa često objavljuju zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, a i njihova djeca se privatno druže pa su obje pokazale i najnovije, idilične prizore svog druženja proteklog vikenda.

U hashtagovima Jelena Veljača je naznačila da Ivu Radić i njezinu djecu smatra svojom obitelji, a njezin stan smatra svojim domom. Nakon nedavnog razornog potresa u središnjoj Hrvatskoj obožavateljima otkrila kako je u spavaćici trčala po zelenom valu kako bi došla do svog djeteta.

'Trčala sam nakon potresa preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila. Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno', kazala je Veljača u objavi na Instagram uz potresne fotografije iz Petrinje.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Tijekom božićnih blagdana Jelena Veljača je javnosti obznanila kako ona i bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića, Vito Turšić žive zajedno, kratkom porukom 'Isto kućanstvo'. Prije toga je izjavila kako nema planova za treći brak, no da tu mogućnost svejedno ne isključuje. Podsjećamo, Par se počeo viđati tijekom ljeta, a službeno je to obznanio putem društvenih mreža u rujnu.