stroga pravila

Joan Collins o kultnoj ulozi u 'Dinastiji': 'Rekli bi nam da ne smijemo jesti'

30.09.2024 u 13:50

Bionic
Reading

Ove godine se obilježila 43. godišnjica od kada se 'Dinastija' počela prikazivati u Americi. Popularnost jedne od najpoznatijih serija svih vremena, u drugoj sezoni je naglo narasla dolaskom Joan Collins u ulozi bivše žene Blakea Carringtona, spletkarice Alexis. Legendarna britanska glumica prisjetil se snimanja i otkrila ne baš ugodne detalje

Slavna glumica osam godina je tumačila lik Alexis Carrington Colby. Gostujući u britanskoj emisiji 'Loose Women' je izjavila da su glumce, među kojima je bila i sama, na setu izgladnjivali da bi spriječili debljanje.

Bez peciva i slatkiša

Imali su redovan obrok na setu, no u pauzama između snimanja scena nisu smjeli ni pomisliti na grickanje. Jeli su celer i mrkve.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Nismo smjeli jesti ništa između obroka. Oni su imali puno lepinjica i poslastica koje bi osoblje jelo, udebljali su se više od 10 kilograma. Ali, nama bi rekli da ne smijemo jesti. Ako biste nas pogledali, izgledali smo kao štapićasti insekti', tvrdi Joan Collins.

Ispričala je i što je zadržala sa snimanja serije. Riječ je o jakni koju je i nosila na panelu. 'Ova jakna je jedina stvar koju sam zadržala iz serije jer izgleda klasično', pohvalila se. Sami su, kaže, tražili kostime. 'Volim shopping, pa sam puno vremena provodila u trgovinama. Otišla bih i tražila pomoćnika za kupnju', otkrila je.

PERCY GIBSON

Legendarna Joan Collins ne odvaja se od svog 32 godine mlađeg supruga

Pogledaj galeriju

Dotaknula je dno

Inače, ulogu Alexis u 'Dinastiji' Joan je dobila u trenutku kad je njezina tad osmogodišnja kći Katyana, rođena u braku s producentom Ronom Kassom, teško je stradala pod kotačima automobila. Mislilo se da neće preživjeti, a potom da će biti slijepa i gluha ako ipak preživi no ona se nakon dugog liječenja oporavila, ali su mjeseci neizvjesnosti psihički su dotukli Joan koja je počela pušiti i piti.

Ona i Ron gušili su se u dugovima, a Joan je čak htjela zatražiti socijalnu pomoć. Uz to joj je agent priopćio da joj nitko ne želi dati posla. A onda se pojavio producent Aaron Spelling i ponudio joj ulogu u kultnoj seriji.

Izvor: Društvene mreže