ALEXIS IZ DINASTIJE

Kao prava diva: 91-godišnja Joan Collins uživa s 32 godine mlađim suprugom

03.08.2024 u 22:38

Bionic
Reading

Britanska glumica gledateljima najpoznatija kao Alexis Colby iz kultne serije 'Dinastija' od sredine srpnja odmara na francuskoj obali, a rado pokazuje kako izgleda njezina ljetna idila

Glumačka diva je u jednoj od objava na Instagramu svijetu pokazala kratak pregled svog najnovijeg putovanja u St. Tropezu. Joan Collins je podijelila fotografije i snimke luksuznog krstarenja na jahti sa svojim petim po redu, 32 godine mlađim suprugom Percy Gibsonom.

Nitko joj nebi dao te godine

Na jednoj od fotografija koje sve od reda odušu holivudskim glamurom, može se vidjeti kako 91-godišnjakina s rukama podignutim u zrak leži zavaljena na ležaljci u kupaćem kostimu kojeg je iskombinirala ispod trendi prsluka i kratkih hlačica. Mnogi obožavatelji ne mogu se načuditi njenom nevjerojatnom fizičkom izgledu.

Tajna dobrog izgleda

Ranije je otkrila kao vježba svaki dan pola sata dnevno što joj daje energiju, a dala je savjet o mršavljenju. 'Ne idite na dijetu, samo jedite manje. Ako trebate smršaviti nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuhana jaja i brokulu tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokule. Vježbajte, morate, koliko god to mrzili', poručila je Collins.

>> Tek joj je 90: Legendarna Joan Collins otkrila tajnu svoje nevjerojatne figure <<

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Sad je u najdužem braku

Inače, glumica je svojedobno izjavila da se više neće udavati nakon razvoda od bivšeg pjevača i švedskog playboya Petera Holma. Brak im je trajao manje od dvije godine a službeno je okončan 1987. Peter je htio izvući milijune od glumice iz predbračnog ugovora, no uspio je dobiti tek 80.000 dolara. Percy ju je razuvjerio i ponovno odveo do oltara 17. veljače 2002. u jednom londonskom hotelu. To je dosad najduži brak za Joan.

čisti glamur

Tek joj je 90: Joan Collins mnoge je zasjenila u haljini dizajnerice koju obožava Kate Middleton

Pogledaj galeriju