Svjetska elita stiže

Još je malo ostalo do vjenčanja godine u Dubrovniku: Ženi se sin Roda Stewarta

20.05.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Rod Stewart je sklopu turneje 'Live In Concert - One Last Time' nastupio u Beogradu, a u nedjelju navečer jeimao koncert u Ljubljani. Nije poznato hoće li odmah put Dalmacije budući da će se ondje za dva tjedna njegov sin Liam vjenčati s Amerikankom konavosko-hercegovačkih korijena

Uskoro će u Gradu biti upriličeno glamurozno vjenčanje Nicole Artukovich i poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter. Mladenci će okupiti svoje obitelji i prijatelje iz cijelog svijeta.

Kako javlja Dubrovački list par će izgovoriti sudbonosno 'da' u petak, 31. svibnja u Jezuitima, a svadbena svečanost će se održat na Lovrjencu. Večer prije u hotelu Excelsior bit će organizirana zabava dobrodošlice. Mladenka je odabrala vjenčanicu za svoj najvažniji dan, a nosit će onu iz salona 'Le Concept by Alex' hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Liam i Nicole imaju 29 godina, a zaljubili su se u srednjoj školi. Njihov sin Louie Mark Roderick Stewart je nedavno proslavio prvi rođendan. Par se tada fotografirao na plaži Sveti Jakov.

Podsjetimo, Sir Rod Stewart, koji je u siječnju proslavio 79. rođendan ženio se tri puta, a 29-godišnjeg sina Liama Stewarta dobio je u svom drugom braku, s novozelandskim modelom. Ove godine će s trećom suprugom 53-godišnjim modelom Penny Lancaster, proslaviti 17. godišnjicu braka, a skupa imaju sinove Alastaira Wallacea (18) i Aidena Patricka (13).

OBITELJ NA ODMORU

Zaljubljeni kao prvog dana: Rod Stewart i Penny Lancaster uživaju u Marbelli

Pogledaj galeriju