velika promjena

Josipa Perišić iznenadila emotivnom objavom: 'Vrijeme je da kažemo zbogom...'

30.06.2024 u 11:07

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa Perišić, iznenadila je brojne pratitelje na Instagramu objavivši vrlo emotivan status

'Vrijeme je da kažemo zbogom! U dobrim i lošim vremenima. Nedostajat ćete nam. London i prijatelj. Znate da nije isto kao što je bilo,' napisala je Josipa Perišić u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu koju je popratila s nizom obiteljskih fotografija koji prikazuju predivne uspomene i trenutke stečene u Londonu, mjestu koje ima im je bilo dom posljednjih nekoliko godina.

Joispa je uz objavu dodala i stihove pjesme Harryja Stylesa ‘As it was‘.Njezina objava, koju možete pogledati ovdje, iznenadila je njezine brojne pratitelje, koji su joj napisali komentari podrške i poželjeli puno sreće u novom životnom razdoblju.

Naime, Josipa i Ivan Perišić posljednjih su nekoliko godina živjeli u Londonu, no sada je došlo vrijeme za povratak u rodnu Dalmaciju. Iako se vraćaju kući, čini se kako je obitelji Perišić ova promjena vrlo emotivna jer su se naviknuli na život u britanskoj prijestolnici gdje su stekli puno prijatelja i doživjeli puno uspomena.

Josipa i Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Samozatajna Josipa ne voli se puno eksponirati, a svom je suprugu Ivanu oduvijek je najveća i bezuvjetna podrška u karijeri. Par se upoznao u srednjoj školi i vrlo brzo su se zaljubili. Godine 2012. vjenčali su se kod matičara, kada je Josipa bila trudna s njihovim prvim djetetom - sinom Leonardom. Nogometaš je u to vrijeme postao reprezentativac, a dvije godine kasnije dobili su kćer Manuelu. Njihovo treće dijete, sin Luka, rodio se 2022. godine.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prije četiri godine u tajnosti su se vjenčali u crkvi na Šolti. Za crkveno vjenčanje Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.