vjenčali su se dva puta

Josipa se u supruga koji naprasno napušta Hajduk zaljubila još u školi

13.08.2024 u 18:40

Bionic
Reading

Ivan Perišić nije više igrač Hajduka, potvrdio je to u utorak sportski direktor kluba Nikola Kalinić. Poznat po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sasvim je sigurno da mu je supruga Josipa (uz djecu) najveća podrška

Najizazovniju krizu Josipa i Ivan Perišić su prebrodili kad je otišao u Francusku igrati za drugoligaša Sochaux, ali uspješno su prebrodili sve prepreke.

Sjedili su zajedno u klupi

Iza supružnika Perišić više je od deset godina braka, u kojem su dobili i troje djece. Ljubav, koja je počela još u srednjoškolskim danima, okrunili su civilnim brakom 2012. godine, dok su se crkveno vjenčali 2020. godine na Šolti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Za tu prigodu lijepa Josipa nosila je vjenčanicu s potpisom legendarne britanske dizajnerice Vivienne Westwood koju je nosila i na njihovom civilnom obredu 2012. godine. Zajedno imaju troje djece, Leonarda i Manuelu te sinčića Luku kojeg su dobili ove godine.

Samozatajna Splićanka poznata je kao strastvena navijačica Vatrenih. Sa svojim Ivanom i djecom žive skladnim obiteljskim životom.