čarobna noć

Kad Rakitići tulumare: Pohvalili se fotografijama iz izlaska s kumovima

17.09.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Bivši igrač Barcelone i Seville, u srpnju je napustio saudijski klub Al-Shabab nakon sedam mjeseci te je došao na Poljud. Ivan Rakitić nedavno je izjavio da je 'uživa u svakom danu' otkako se s obitelji doselio u Split, a da je tako može se vidjeti i iz njihovih objava na društvenim mrežama

Ivan Rakitić nedavno je otkrio da je 'posljednji podstrek za preseljenje u Split bila njegova supruga Raquel'. Otkrio je da je 'ona rekla da bi jako voljela doći u Split pa su napravili sve moguće da dođe u Hajduk'.

Nogometaš je priznao da je 'ponosan što će prvi put zaigrati u hrvatskoj ligi te istovremeno pokazati Hrvatsku svojoj supruzi i djeci'. Da im život u Dalmaciji itekako godi, nerijetko pokazuju svima.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Na Instagramu su podijelili najnovije prizore iz večernjeg izlaska u Splitu s kumovima. 'Čarobna noć s odličnim društvom', pohvalili su se zaljubljeni supružnici. Slavni par ima mnogo obožavatelja, pa su se i ovo9g puta nanizali brojni komplimenti.

2013. godine stali su pred oltar

Inače, u kolovozu su proslavili 13 godina ljubavi. Njihov život obogatio je rođenje kćeri Althea i Adara.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju