OGLASILA SE I SAMA RAQUEL

Rakitići posjetili Međugorje, no tako burnim reakcijama nisu se nadali

22.08.2024 u 20:53

Bionic
Reading

Ivan Rakitić, novo Hajdukovo pojačanje i njegova lijepa supruga, Španjolka Raquel Mauri, sa svojim su kćerkicama, Adarom i Altheom posjetili svetište u Međugorju

Svoje je fotografije s tog putovanja atraktivna Andalužanka odmah stavila na svoj Instagram profil no začas su se javili oni kojima se nije svidio Raquelin look.

'Djecu oblači k'o babe, a ona gola došla u svetište. Kako je nije sram', 'Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije obukla, ipak je to svetište', glasili su neki od komentara, pa se rasprava vrlo brzo zahuktala.

Neki su stajling Raquel Mauri okarakterizirali neprikladnim za odlazak u svetište, dok su je drugi pak gorljivo branili.

'Vi ste svi bili tamo pa ste vidjeli da je ušla u crkvu golih leda? Fascinantno je kako veliki vjernici momentalno osuđuju...', nije birala riječi jedna pratiteljica na Raquelinom Instagram profilu

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U svakom slučaju, oglasila se na kraju i sama Rakitićeva supruga koja nije mogla ostati bez komentara.

'Mene je sram drugih stvari, bilo bi me sram da pričam gluposti bez da znam što pričam. Nisam gola i naravno da sam odjenula košulju kad sam ušla u crkvu. Moje kćeri se ne oblače kao babe nego su prelijepe i elegantno odjevene. A ako ti se ne sviđa, ne gledaj fotografije. Neka te dragi Bog blagoslovi, ugodna večer', bila je vrlo jasna Rakitićeva supruga.

Inače, par je jučer proslavio 13 godina braka.

Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli, gdje je tad radila kao konobarica, a on je upravo potpisao za nogometni klub Sevilla.