pogledajte gdje gušta

S Visa na drugi kraj svijeta: Luka Nižetić je na novom putovanju, neki mu zavide

22.08.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Ovog ljeta glazbenik i sve angažiraniji ugostitelj izbacio je novi hit 'Vrića sriće' kojeg je predstavio na Melodijama Jadrana, radio je i uživao na Visu s roditeljima, sestrom, menadžericom i brojnim drugim prijateljima, a sad se Luka Nižetić otisnuo na putovanje u Kolumbiju

Luka Nižetić poznati je ljubitelj putovanja, a domaća je javnost vjerno pratila njegove brojne pustolovine po svijetu. Splićanin nastoji jednom godišnje posjetiti zemlju koju je oduvijek želio, a na popisu se našla i opasna južnoamerička destinacija.

'Cartagena u milijun boja!', opisao je svoje odlične fotografije koje je snimio na svojoj najnovijoj avanturi i pokazao na Instagramu. Suprugu Branimira Mihaljevića je zanimalo kakvi su mu dojmovi pa je Luka odgovorio da 'oni žive život! Mi se zezamo'. Mnogi su komentirali prizore koje je uhvatio, a jedna od pratiteljica je poručila da mu zavidi.

Sve mu ide od ruke

Otkako je 2013. u Komiži otvorio svoj restoran, Vis je svestranom splitskom glazbeniku postao drugim domom. Ondje uspješno vodi bistro 'Fabrika' i pizzeriju 'Hum'. Kako je ranije objasnio, njegov ulazak u ugostiteljske vode bio je 'vrlo amaterski, idealistički, no brzo je pohvatao zamke tog posla'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Oba lokala vodi s prijateljem koji brine o svemu kad Luke nema. Kad ga to više ne bude veselilo, rekao je, prestat će se s time baviti. Pjevač je u toj poslovnoj jednadžbi među ostalim, kreativac i osoba zadužena za osmišljavanje menija.

pjevač u kazalištu

Poznati na premijeri: Luka Nižetić u predstavi 'Kako je Potjeh tražio istinu'

Pogledaj galeriju