SKANDAL ZA SKANDALOM

Kakav kaos na Eurosongu! Nakon Norveške sad i Finac Kaarija odbio sudjelovati

11.05.2024 u 20:36

Bionic
Reading

Finski reper i pjevač Kaarija, koji je bio drugi na prošlogodišnjem natjecanju, najavio je niti sat vremena uoči početka finalne večeri Eurosonga da neće sudjelovati u događanju na kojem je trebao objaviti glasove finskog žirija - jer se to 'ne čini u redu'

U objavi na Instagramu, Kaarija, koji je bio drugoplasirani 2023. sa svojom popularnom pjesmom 'Cha Cha Cha', napisao je: 'Odlučio sam ne sudjelovati kao glasnogovornik finskog žirija u večerašnjem finalu Eurosonga. Dodjeljivanje bodova nije u redu'.

Kaarijina objava dolazi samo sat vremena prije početka velikog finala.

Podsjetimo isto je nekoliko sati ranije napravila norveška predstavnica Alessandra Mele koja je izjavila da neće biti prezenterica norveških glasova.

Alessandra Mele trebala je čitati bodove u ime Norveške, no odstupila je s te dužnosti zbog sudjelovanja Izraela na natjecanju i to samo nekoliko sati prije početka finala. 'United By Music je moto Eurovizije i razlog je zašto se bavim glazbom. Ujedinite ljude, okupite ih. Ali sada su te riječi samo prazne riječi. Događa se genocid i molim vas sve da otvorite svoje oči, otvorite svoje srce. Neka vas ljubav vodi do istine. Točno je ispred vas. Slobodna Palestina', objavila je na svom Instagram profilu Mele.

  • +114
Proba natjecatelja uoči finalne večeri Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL