već smo ga viđali u toj ulozi

Okriveno je tko će čitati hrvatske glasove u finalu Eurosonga

11.05.2024 u 20:32

Bionic
Reading

Konačno je stigla ta velika večer. Ona u kojem će cijela Europa mjaukati i plesati na zarazni plesni ritam 'Rim Tim Tagi Dim'. Koji sat prije početka glazbeno-scenskog spektakla, svi čimbenici idu u korist našeg ovogodišnjeg predstavnika, a doznalo se i koga ćemo gledati kao prezentera hrvatskih glasova na Eurosongu iz studija na zagrebačkom Prisavlju

Riječ je o Ivanu Dorian Molnaru, novinaru koji je prije nekoliko godina iz Mozaičnog programa HRT-a gdje je neko vrijeme vodio emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' prešao u sportsku redakciju.

Njegov glas poznat je slušateljima Drugog programa Hrvatskog radija i HRT – Radio Sljemena, a ni ljubiteljima znanstvenih tema nije nepoznanica budući da je iza njega voditeljski angažman u emisiji 'Znanstveni krugovi'. Inače, Molnar je posljednje tri godine bio prezenter glasova hrvatskog žirija na Eurosongu.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Novinarsku karijeru počeo je 2011. godine pišući za portale Sportnet.hr i mojarijeka.hr, a nakon angažmana na studentskom Radiju Sova, 2013. godine postao je dio redakcije HRT – Radio Rijeke. Kratko je bio na Novoj TV u informativnom programu, a 2015. godine prelazi na HRT. Izvještavao je za 'Regionalni dnevnik', 'Županijsku panoramu' te povremeno za središnji 'Dnevnik' HRT-a i 'Dobro jutro, Hrvatska', javljajući se uživo iz Rijeke i Primorsko-goranske županije.

U braku je s Anom Krolo Molnar, također novinarkom a u svibnju prošle godine postali su roditelji djevojčice.

Rim Tim Tagi Dim

Baby Lasagna odradio je generalnu probu; pogledajte fotografije!

Pogledaj galeriju