KRALJICE LETIZIA I SOFIJA

Kao da ništa nije bilo: Nakon skandala dvije kraljice pozirale s osmijehom na licu

09.04.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Operacija zamjene proteze u koljenu, kojoj je bio podvrgnut bivši španjolski kralj Juan Carlos, barem je nakratko ponovno ujedinila tu kraljevsku obitelj. Nakon incidenta u javnosti, kada je aktualna kraljica Letizia pokazala netrpeljivost prema svojoj svekrvi, bivšoj kraljici Sofiji, čini se da su dvije dame izgladile svoje nesuglasice, no pitanje je na koliko dugo

Nije prošlo ni tjedan dana otkako se internetom proširila snimka na kojoj je itekako vidljiva netrpeljivost između dvije najvažnije žene na španjolskom kraljevskom dvoru, a odnosi su se, barem prividno, izgladili. Naime, kraljica Letizia i njezina svekrva, kraljica Sofija, snimljene su s princezama Leonorom i Sofijom, kao i kraljem Filipeom VI, ispred bolnice La Moraleja, gdje se od operacije opravlja bivši kralj Juan Carlos.

  • +10
Kraljice Letizia i Sofija Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na njihovim licima nije bio vidljiv ni tračak netrpeljivosti, dapače okupljenim su novinarima pozirale nasmiješene, no prije nekoliko dana bile su sve samo ne nasmijane. Na ceremoniji nakon tradicionalne uskrsne mise dogodio se maleni incident, koji je, naravno, zabilježen kamerom.

Već uobičajeno zajedničko obiteljsko slikanje na tradicionalnom uskrsnom slavlju u katedrali u Palma de Mallorci otkrilo je narušene odnose između svekrve i snahe, bivše i aktualne kraljice od Španjolske. Bivša kraljica Sofija poželjela je za uspomenu fotografirati se zagrljena sa svojim unukama, princezama Leonorom i Sofijom, no snaha joj to nije dopustila.

Kraljica Letizia od Španjolske ne dopušta kraljici Sofiji da se slika s unukama Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

45-godišnja kraljica Letizia isprva se prešetavala ispred fotoobjektiva, onemogućujući tako fotografima obavljanje njihova posla, a onda se približila kćerkama i svekrvi kako bi maknula ruku 79-godišnje bivše kraljice Sofije s ramena svoje kćeri. Dvije kraljice izmijenile su ružne poglede, ali i neke riječi, koje se na snimci ne čuju, no dovoljno je bilo vidjeti da je zbog svega intervenirao kralj Filipe VI.

  • +19
Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia