77 godina

Kate Middleton na dirljiv način čestitala rođendan kraljici Camilli

17.07.2024 u 15:23

Bionic
Reading

Kraljica Camilla s godinama postala je slamka spasa kraljevske obitelji u teškom razdoblju kada su se u isto vrijeme razboljeli i kralj Charles III. i Kate Middleton. Na dan njezinog rođendana Kate Middleton se prisjetila zajedničkog druženja

Kraljica Camilla slavi 77. rođendan, što je već drugi rođendan otkako nosi titulu kraljice. Rođendanske čestitke pristižu sa svih strana, a posebno je dirljiv način koji joj je rođendan čestitala Kate Middleton.

Palača je čestitala kraljici u ranim jutarnjim satima, a princ William i princeza Kate također su uputili lijepe riječi 77-godišnjaku prije deset sati po britanskom vremenu.

'Želimo njezinom veličanstvu sretan rođendan', napisali su na Instagramu princ William i princeza Kate Middleton, a kao fotografiju čestitke su odabrali fotografiju Camille koju je svojim fotoaparatom snimila Middleton.

Fotografija je snimljena u Wiltshireu u Raymillu, a odabirom slike Kate se prisjetila zajedničkog druženja sa svekrvom.

voli sportske događaje

Sva u bijelom: Kraljica Camilla pojavila se na Wimbledonu u haljini kakvu je već nosila

Pogledaj galeriju

Imidž kraljice Camille raste

Kako prenose strani mediji, Camilla je od titule najomraženije žene u Engleskoj tijekom godina postala prihvaćena i je dobila poštovanje naroda.

Dok su stariji još uvijek puni zamjeranja prema Camilli, mlađi naraštaji već su je odavno prihvatili, a Camilla je sada na vrhu stijene stabilnosti kraljevske obitelji u nesigurnim vremenima. Na sebe je preuzela brojne kraljevske obveze kako bi se kralj i Kate Middleton mogli posvetiti svom oporavku, a o njoj se počelo govoriti i kao o 'heroini'.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju
Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević