znak pažnje

Kate Middleton potajno odala počast kraljici Camilli na zanimljiv način

16.07.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Članice britanske kraljevske obitelji nerijetko komuniciraju odjećom, a sada je to učinila i Kate Middleton došavši na Wimbledon u outfitu koji krije posvetu kraljici

Kate Middleton zablistala je na Wimbledonu noseći ljubičastu haljinu s puf rukavićima te broš u obliku mašnice, ukras koji mogu nositi samo oni koji su članovi All England Lawn Tennis and Croquet Cluba. Njezin je dolazak popraćen glasnim pljeskom, a njezin oslonac u pojavljivanju u javnosti ovog su puta bile sestra Pippa i kći Charlotte.

Oslonac u teškom razdoblju liječenja od karcinoma za nju predstavljaju i kralj i kraljica, točnije čitava kraljevska obitelj koja je zbog niza nesretnih slučajeva jača no ikada.

Kako bi zahvalila kraljici Camilli, maćehi svog supruga, princa Williama, elegantna Kate odala joj je suptilnu počast.

Tajna je u detaljima

Ljubičastu haljinu princeza je kombinirala s bež modnim dodacima pa je tako odabrala cipele 'Lucia' dizajnerice Camille Elphick.

One se prodaju po cijeni od 270 funti i mogle bi biti 'naklon' kraljici Camilli, a koja dijeli ime s dizajnericom.

uručit će pehar

Kate Middleton stigla na Wimbledon! Društvo joj pravi preslatka kćerkica

Pogledaj galeriju

Otprije je poznato to da kraljica Camilla i princeza Kate imaju srdačan odnos temeljen na zajedničkim kraljevskim dužnostima i poštovanju. Njihovo zajedništvo i podrška u javnosti pomažu u očuvanju stabilnosti i ugleda britanske kraljevske obitelji.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju

O njezinim javnim angažmanima odlučuju liječnici

S obzirom na to da je Kate još uvijek narušenog zdravstvenog stanja, njezina pojavljivanja u javnosti puno su rjeđa no inače.

Kako bi se buduća kraljica odmorila i naposljetku potpuno oporavila od karcinoma, odluke o njezinim javnim angažmanima u rukama su liječnika koji se brinu o njoj.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Bili smo doista jasni u tome da joj trebaju prostor i privatnost da se oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo liječnika', rekli su u lipnju iz Palače, a i Kate je u jednoj od svojih rijetkih izjava progovorila o trenutnom stanju: 'Učim kako biti strpljiva, pogotovo zbog neizvjesnosti. Živim dan za danom, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim toliko potrebno vrijeme za ozdravljenje.'

  • +2
Kate Middleton na Wimledonu Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia