uhvaćen trenutak

Kate Middleton podijelila prizor iz dnevnog boravka: Ovako se zabavljaju 'klinci'

16.07.2024 u 08:54

Bionic
Reading

I dok su princ William i princ George otputovali u Berlin kako bi prisustvovali finalnoj utakmici Engleske protiv Španjolske, Kate Middleton s ostatkom obitelji utakmicu je gledala iz topline vlastitog doma, a atmosferu je podijelila na društvenim mrežama

Dok su princ William i princ George uživo s berlinskog stadiona pratili finale Europskog prvenstva, ostatak ove poznate peteročlane obitelji utakmicu je pratio iz topline vlastitog doma. Iako nije običaj da kraljevska obitelj dijeli ovakve privatne trenutke na svojim društvenim mrežama, Kate Middleton nije odoljela prizoru svoje djece u navijačkom raspoloženju.

S obzirom da je ovo ljeto u znaku sporta, a da su maleni nasljednici Williama i Kate pravi ljubitelji sportskih aktivnosti, ni ne čudi da ih trenutno iznimno zabavljaju sportske manifestacije - Wimbledon i Europsko nogometno prvenstvo.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Princ Louis i princeza Charlotte finale Eura pratili iz dnevnog boravka

Kate Middleton na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja prikazuje 9-godišnju Charlotte i 6-godišnjeg Louisa kako u personaliziranim dresovima engleske reprezentacije prate finale iz dnevnog boravka u Windsoru. Na njihovim su dresovima napisana njihova imena, ali i godine, što će jednog dana mališanima biti vrijedna uspomena na izniman uspjeh Engleske koja je završila kao druga na ovogodišnjem Euru.

'Engleska vaš timski rad, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija svima nama, mladima i starima', stoji u objavi princa i princeze od Walesa na Instagramu.

Prizor koji otkriva djelić kućne atmosfere poznate obitelji privukao je golemu pozornost, a mnogi su u komentarima otkrili koliko ih veseli vidjeti brata i sestru kako zajedno podržavaju englesku reprezentaciju.

'Ti i tvoja obitelj ste nevjerojatni', 'Volim što je ovo privatni trenutak od kuće! S ovim se možemo poistovjetiti. Hvala ti, princezo, što si to podijelila s nama!' samo su neki od komentara koje se može pronaći ispod fotografije.

Kraljevska obitelj nedjelju je posvetila sportu

15. srpnja uistinu je bio dan posvećen vrhunskom sportu!

Na Wimbledonu se u nedjeljno popodne održalo finale između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza, a teniski meč bio je prava prilika za žensko druženje članica kraljevske obitelji. Na Wimbledon je tako stigla Kate Middleton, a u pratnji su joj bile princeza Charlotte te Pippa Middleton te su s ponosom gledale kako tribine plješću dolasku oboljele Kate.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju

Kate Middleton zatim je uručila pehare i trofeje Đokoviću i pobjedniku Alcarazu, a onda pohitala u Windsor kako bi stigla na nogometno finale.

I dok su Kate, Charlotte i Louis gledali finale doma, princ William i princ George nervozno su ga pratili u Berlinu, u društvu španjolskog kralja i njegove kćeri Sofije.

ludi za nogometom

Obuzele ih emocije: Princ William i George skakali od uzbuđenja na finalu Eura

Pogledaj galeriju