emotivni susret

Najprije joj se naklonio: Novak Đoković otkrio što je rekao Kate Middleton na Wimbledonu

15.07.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Španjolac Carlos Alcaraz jučer je u finalu Wimbledona svladao Novaka Đokovića, trofeje im je uručila princeza od Walesa kojoj je to bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak

Novak Đoković je na konferenciji za medije ispričao što je rekao Kate Middleton dok mu je uručivala trofej na Wimbledonu. Srpskom tenisaču je pristupila s velikim osmijehom na licu, a on joj se pritom i naklonio.

Princeza je izašla na teren Wimbledona

'Naravno da je bila privilegija ponovno biti u njezinoj prisutnosti', najprije je naglasio slavni tenisač te odgovorio na pitanje što je rekao Kate Middleton.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Divno je imati podršku kraljevske obitelji'

'Rekao sam joj da je jako lijepo vidjeti da je dobro. Čini se da je dobrog zdravlja. To je očito vrlo pozitivna vijest za sve u ovoj zemlji, ali i za Wimbledon. Nevjerojatna je podrška koju su godinama članovi kraljevske obitelji davali ovom turniru. Znam da su ona i njezina sestra jako dugo igrale tenis. Dakle, one istinski poštuju i dive se igri. Razumiju se i u tenis, što je super. Divno je imati takvu podršku kraljevske obitelji', poručio je Đoković.

Kate Middleton i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Podsjetimo, Ovo je bio drugi javni događaj na kojem se princeza pojavila otkako se u siječnju podvrgnula abdominalnoj operaciji. Na meč Novaka i Carlosa u Wimbledonu stigla u društvu kćeri Charlotte i sestre Pipe došla a publika ju je dočekala velikim pljeskom i ovacijama.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju

Inače, Princeza od Walesa godinama dodjeljuje trofeje pobjednicima Wimbledona, kao pokroviteljica All England Cluba što je naslijedila od bake svog supruga, princa Williama, kraljice Elizabete II.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju