NE KRIJE DA UŽIVA U TOME

Kate Middleton nije mogla dočekati da Meghan napusti Sandringham, a razlog je nevjerojatan

31.12.2018 u 16:27

Bionic
Reading

Dan poslije Božića u britanskoj kraljevskoj obitelji već se tradicionalno obilježava lovom u Sandringhamu, no, ove godine upravo je taj događaj dodatno uzburkao već nesređene odnose među pojedinim članovima, a čini se kako su na kraju svi jedva dočekali da Meghan Markle spakira kofere i napusti dvorac

Napeti odnosi između Meghan Markle i ostatka kraljevske obitelji i dalje traju, no, čini se da jedino Kate Middleton pazi da ne bi dodatno unijela nemir i svađu. Naime, vojvotkinja od Cambridgea svake godine sa svojim suprugom, princom Williamom, ali i svekrom, princom Charlesom, dan poslije Božića odlazi u tradicionalni lov.

Ove godine sve se promijenilo budući da je princu Harryju njegova trudna supruga, koja je ujedno velika ljubiteljica i zaštitnica životinja, zabranila da s ostatkom obitelji prisustvuje takvom nečemu. Iako je Harry na kraju ipak, barem kratko prisustvovao lovu, napeta situacija se nastavila. 36-godišnja Kate Middleton očito nije željela dodatno uznemiriti trudnicu, stoga je pričekala da Harry i Meghan spakiraju kofere i napuste Sandringham.

Čim se to dogodilo, Kate je požurila pridružiti se princu Williamu i ostatku obitelji u lovu. Iako bi to malo tko rekao, Kate Middleton velika je zaljubljenica u lov, te je čak kupila i vlastitu pušku kako ne bi morala koristiti tuđe.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'On često odlazi u lov, osobito kada borave u Anmer Hallu i poprilično je dobra u tome', otkrio je izvor blizak Kate Middleton i dodao da osim u lovu, vojvotkinja od Cambridgea uživa i u ribolovu.