bori se s teškom dijagnozom

Kći Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju glumac

24.08.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Prošle godine dijagnosticirana mu je frontotemporalna demencija, a godinu ranije s obožavateljima je podijelio da boluje od afazije, odnosno gubitka govora. Bruce Willis se povukao se iz glume, a njegova obitelj nerijetko izvještava u kakvom je stanju. Sada je kći Rumer otkrila novosti vezane uz glumčevo zdravlje

Rumer Willis je odgovarala na pitanja pratitelja, a jedan od njih je zanimalo kako je Bruce. Willis nije detaljno odgovarala, ali je objavila fotografiju na koju drži tatu za ruku te napisala: 'On je super. Jako ga volim. Puno Hvala'.

Imenom kćeri odala počast tati

Svom ocu u čast, Rumer je dala ime svojoj kćerkici, njegovoj prvoj unuci, Louetti Isley. Naime, ono je spoj omiljenih glazbenika Brucea Willisa - Lou kao Louis Armstrong, Etta kao Etta James i Isley kao The Isley Brothers.

Rumer dijeli Louettu s bivšim, Derekom Richardom Thomasom. 'Tako sam zahvalna za Lou. Ona je najbolja stvar u mom životu i zauvijek sam zahvalna što sam mogla imati vremena u toj vezi da ona uđe u moj život.' Ona i Thomas poželjeli su dobrodošlicu svojoj kćeri u travnju 2023. godine. Rumer je također rekla da planira imati šest do sedmero djece i da je spremna poželjeti dobrodošlicu još jednom djetetu kao samohrana majka.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

c

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju