ZVIJEZDA 'YELLOWSTONEA'

Kevin Costner konačno prekinuo šutnju o glasinama o novoj vezi

19.06.2024 u 15:24

Bionic
Reading

Nakon traumatičnog razvoda od Christine Baumgartner, Kevina Costnera (69) mediji već neko vrijeme povezuju s poznatom pjevačicom Jewel

Zvijezda 'Yellowstonea' konačno je razjasnio što se događa između njega i pjevačice najpoznatije po hitu 'Foolish Games' nakon što su viđeni kako se zajedno druže nekoliko puta.

Plavokosa glazbenica podrijetlom s Aljaske od kraja prošle godine u medijima je povezivala s Costnerom.

U emisiji SiriusXM-a 'The Howard Stern Show' dobitnik Oscara je jasno rekao kako su on i Jewel dugogodišnji prijatelji.

'Jewel i ja smo prijatelji - mi nikada nismo bili u vezi. Ona je posebna i ne želim da te glasine unište naše prijateljstvo jer to je ono što imamo', rekao je Costner u 'The Howard Stern Showu'.

  • +2
Kevin Costner Izvor: EFE / Autor: ANDRE PAIN / POOL

Odmah je objasnio i da 'nikada nisu izašli skupa' unatoč svom priznanju da je pjevačica 'posebna' i 'dovoljno lijepa da s njom izađete van'.

Glumac iz serije 'Yellowstone' također je opisao kako su se njihovi putevi isprepleteli, prisjećajući se jednog putovanja na privatni otok Richarda Bransona s drugim poznatima u prosincu 2023.

'Bili smo dolje na Bransonovom otoku, ona ima zakladu, što nisam znao... a Richard Branson me godinama tražio da dođem na otok Necker i konačno sam to tad učinio', rekao je Costner.

'Upravo sam se bio razveo, samohrani sam otac i molio me je desetak godina da dođem dolje', objasnio je Costner situaciju s Jewel. Naime, pojavile su se i snimke njih dvoje na Britanskim Djevičanskim otocima na kojima se vidi kako Costner nije mogao držati ruke podalje od pjevačice dok ju je grlio oko struka dok je ona razgovarala s publikom preko mikrofona.

Jewel je također bez ikakvih komentara na sve glasine o njih dvoje te je rekla samo kako je Kevin 'sjajna osoba'.

Costner je tek nedavno izašao iz braka s Christine Baumgartner.

Bivši supružnici koji su u braku dobili troje djece prekinuli su u svibnju 2023. nakon 18 godina braka, dok je Jewel prethodno bila u braku s profesionalnim kaubojem Tyjem Murrayem od 2008. do 2014. Roditelji su sina Kasea (12).