stiže beba

Stiže još jedno unuče u obitelj Jagger: Georgia May je trudna

19.06.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Kći frontmena Rolling Stonesa, Micka Jaggera i manekenke Jerry Hall, očekuje svoje prvo dijete sa svojim dečkom skateboarderom, Cambryanom Sedlickom. Veselu vijest je podijelila putem društvenih mreža

'Strpljivo čekamo našeg novog najboljeg prijatelja', napisala je buduća mama uz svoju objavu koju su joj odmah komentirali brat Lucas Jagger, kojeg je Mick Jagger dobio s manekenkom Lucianom Gimenez Morad i sestra Jade Jagger, koju je rocker dobio s Biancom Jagger.

Jagger dijeli kćer Georgiu May s Jerry Hall.

Manekenka i Sedlick počeli su izlaziti 2021. a svoju su vezu uglavnom čuvali od očiju javnosti. Ona ranije govorila o svojoj povezanosti sa skateboardingom. 'Moj je život uvijek bio prirodno okružen skateboardingom i glazbom. Uvijek me privlače grad, ulična kultura i glazbenici', rekla je za Volcom 2023.

Inače, Giorgia je sa samo 17 godina odlučila započeti vlastitu karijeru.

Njezin prvi manekenski uspjeh bio je kampanja za Hudson Jeans, a zahvaljujući sličnosti s Brigitte Bardot, osvojila je fotografe i stiliste diljem svijeta. Iza sebe ima brojne suradnje s najpoznatijim svjetskim modnim fotografima, šetnje po pistama Chanela, kampanje za poznate brendove, editorijale i naslovnice najprodavanijih modnih časopisa, nagradu za britanski model godine.

10 godina žive zajedno

Rijetko pojavljivanje Micka Jaggera na crvenom tepihu s 44. godine mlađom djevojkom Melanie

Pogledaj galeriju

Od majke, rođene Teksašanke, naslijedila je južnjački šarm, pristojnost i sramežljivost.