DEAL OR NO DEAL

Kolegica iz showa odgovorila na optužbe Meghan Markle: 'Nismo bile 'fufice'. Djevojke su se birale na temelju osobnosti, ne izgleda'

19.10.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Nakon što je vojvotkinja od Sussexa, u novom podcastu s Paris Hilton, otvorila dušu i progovorila o prošlosti, javila se Claudia Jordan, žena koja Meghan jako dugo i dobro poznaje

U novom izdanju podcasta s Paris Hilton pod nazivom 'Breaking Down the Bimbo', Meghan Markle prisjetila se vremena kada je kao hostesa radila u popularnom showu 'Deal or No Deal'. Kako je rekla, bila je zahvalna na pruženoj prilici dok se pokušavala probiti kao glumica, čime je 'plaćala račune', ali isto tako, zbog svega se 'nije dobro osjećala'.

Vojvotkinja od Sussexa rekla je Paris Hilton kako želi da danas sutra njezinu kćer Lilibet cijene prvenstveno zbog pameti, a ne zbog njezine ljepote ili tijela, kao što je bio slučaj kod nje dok je radila kao hostesa. U showu 'Deal or No Deal' Meghan se pojavila u 34 epizode.

'Nije mi se sviđalo osjećati se biti svačija. Tako sam se osjećala u to vrijeme jer sam bila svedena na riječ 'fufica'. Čak smo svaki tjedan dobivali bonove za sprej za sunčanje jer je postojala ideja kako bismo točno trebali izgledati', rekla je Meghan, nakon čega se podigla poprilična bura u javnosti, a na sve je reagirala i Claudia Jordan, žena koja je baš kao i Meghan Markle bila hostesa u popularnom showu.

49-godišnja Claudia Jordan odlučila je uzvratiti vojvotkinji od Sussexa i demantirati njezine izjave. Danas zvijezda reality showa 'Real Housewives of Atlanta', pojavila se u showu sredinom 2000-ih, zajedno s Meghan, a svoje je viđenje svega objavila na svom Instagram Storyju.

  • +2
Claudia Jordan Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Claudia Jordan

Kako je rekla, u showu ih nikada nisu 'tretirali kao fufice', kao i da im je pojavljivanje tamo otvorilo mnoga vrata i pružilo mnoge nove prilike.

'Prvo da razjasnim - dobiti angažman u ovakvom showu ne ovisi nužno o vašem intelektu, no morate znati da su izvršni producenti svake epizode odabrali po pet modela s najodgovornijim i najzabavnijim osobnostima, za koje su znali da će animirati natjecatelje', stoji u jednoj od niza objavljenih poruka na Instagram Storyju.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

'Deal or No Deal nas nikada nije 'tretirao kao fufice'. Djevojke su se birale na temelju osobnosti, ne izgleda. Dobili smo puno prilika zahvaljujući tom showu. Onaj tko nije htio surađivati, nego se samo pojaviti, dobio je na kraju samo ček s novcima i ništa više. No, ako odlučiš iskoristiti taj trenutak, samo ti je nebo granica.'

Za Claudiju Jordan ova je emisija bila odskočna daska, nakon čega je počela dobivati angažmane.