u skoroj budućnosti

Kralj Charles putuje u SAD posjetiti unuke i Meghan: 'Očajnički ih želi vidjeti'

26.06.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Kralju Charlesu bitan je odnos s unucima te je poznato da se rado druži s djecom prica Williama i princeze Kate, no s djecom princa Harryja ima odnos tek preko videopoziva. Charles je to odlučio promijeniti pa uskoro putuje u Ameriku

I dok s prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte ima blizak odnos ispunjen zajedničkim trenutcima, kralj Charles zabrinut je zbog odnosa s djecom princa Harryja. Budući da Archie i Lilibet žive u SAD-u, Charles želi biti prisutniji u njihovim životima te zato planira 'potegnuti' čak do Kalifornije.

Kako prenose strani mediji, britanski je kralj zabrinut što nije ostvario željenu bliskost s djecom princa Harryja, a druženja preko videopoziva ipak ne mogu stvoriti odnos kakav bi bio stvoren da se druže uživo. Upravo zato, kralj je odlučio da će uskoro otputovati u Kaliforniju.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Također, kralj Charles želi i da se njegovi unuci osjećaju kao da se na njega mogu osloniti.

I dok je Archieja upoznao neposredno nakon rođenja, princezu Lilibet vidio je tek jedanput. Upravo potaknut trećim rođendanom najmlađe princeze, kralj je odlučio da želi pokušati izgraditi pravi odnos s njih dvoje. Iz Londona je svojoj unuci poslao rođendanski dar, no to mu više nije dovoljno.

'Charles je razgovarao o službenom posjetu Sjedinjenim Državama u nekom trenutku u budućnosti. Nema sumnje da će Charles, ako do toga dođe, također naći vremena da posjeti svog najmlađeg sina i unuke. Prije toga još treba prevladati brdo planiranja', otkrio je izvor rekavši: 'On ih očajnički želi vidjeti i mrzi pomisao da ga Archie i Lili neće pamtiti kao toplog, prijateljski raspoloženog djeda kakav želi biti.'

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...