NOVI POČETAK?

Za bolji odnos s ocem princ Harry morao bi pristati na ove uvjete

19.06.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Kralj Charles princu Harryju navodno bi rado poželio dobrodošlicu natrag u obitelj, no kraljevski stručnjak tvrdi da bi to učinio samo ako mu najmlađi sin da dva jamstva

Vjeruje se kako je Charles otvoren za ideju da svom najmlađem sinu, princu Harryju, poželi dobrodošlicu natrag u kraljevsku obitelj.

Vojvoda od Sussexa imao je zategnut odnos s kraljevskom obitelji otkako je odstupio s kraljevskih dunosti, trajno se nastanivši u SAD- u sa suprugom Meghan Markle i njihovo dvoje djece.

Tlo Ujedinjenog Kraljevstva, Sussexovi su napustili 2020. godine uz objavu niz eksplozivnih tvrdnji o tretmanu kraljevske obitelji prema njima.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U TV intervjuima i svojim memoarima, 'Rezerva', princ Harry napadao je članove kraljevske obitelji, osobito svog oca i starijeg brata princa Williama.

Međutim, uskoro bi se sve moglo promijeniti ukoliko Harry pristane na dva jamstva, mišljenja je kraljevski stručnjak Tom Quinn.

Za britanski Mirror izjavio je kako bi kralj Charles volio biti bliže Harryju i imati odnos sa sinom koji stvarno funkcionira, no to ovisi o tome hoće li svom ocu 'dati željezna jamstva da više neće biti knjiga niti neugodnih intervjua'.

Quinn je dodao da će Harry također morati odustati od stava potpune žrtve.

Komentar kraljevskog stručnjaka dolazi nakon što je objavljeno da Harry traži stalnu bazu u Velikoj Britaniji nakon što mu je oduzeto prebivalište u Frogmoreu. Ranije ovog mjeseca Quinn je tvrdio da vojvodi nedostaju njegovi prijatelji i bivši život u Ujedinjenom Kraljevstvu.

'Neizbježno, razdoblje medenog mjeseca u kojem je sve u Sjedinjenim Državama novo i uzbudljivo bliži se kraju, a Harry gleda u prošlost kroz ružičaste naočale', mišljenja je Quinn.

  • +2
Princ Harry stigao u London Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...