SVE su OSTAVILi izA SEBE

Problemi s Harryjem i Andrewom zbližili su kralja Charlesa sa sinom i izbrisali sve probleme

09.06.2024 u 16:15

Bionic
Reading

Iako su u prošlosti imali mnoge razmirice i nesuglasice, te se čak osjećalo rivalstvo između oca i sina, kralj Charles III i princ William sada su sve to ostavili daleko iza sebe, fokusirajući se na budućnost

Da je uvijek neko zlo za dobro pokazalo se i u slučaju britanske kraljevske obitelji. Umjesto da problemi s princom Harryjem i princom Andrewom uzdrmaju stabilnost monarhije, oni su zapravo zaliječili neke davno nastale pukotine.

Upravo su ti zategnuti odnosi pomogli u tome da se kralj Charles III ponovno zbliži sa svojim starijim sinom i izravnim nasljednikom, princom Williamom, s kojim je u prošlosti tražio zajednički jezik.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Ne treba sumnjati da je njihovo zbližavanje dodatno potaknuto i činjenicom da je kralju Charlesu, ali i Kate Middleton dijagnosticiran karcinom, zbog čega su morali i preraspodijeliti dužnosti radnih članova kraljevske obitelji, a i s privatne strane to je itekako utjecalo na sve njih.

KIŠI USPRKOS

Prva bez Kate Middleton: Princ William ugostio vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači

Pogledaj galeriju

Iako je u nekim prijašnjim vremenima kralju Charlesu smetalo toliko pojavljivanje starijeg sina u javnosti, osjećajući se vjerojatno kao da želi zauzeti njegovo mjesto, to se posljednjih mjeseci promijenilo, a princ William dobio je sve više zaduženja koje mora odraditi u ime kralja.

UPLAKANA PORED CHARLESA

Krije li palača nešto od javnosti? Suze kraljice Camille obišle svijet

Pogledaj galeriju

Dobro upućeni izvori tvrde i kako se kralj Charles posljednjih godina savjetovao upravo s princom Williamom o svim škakljivim pitanjima vezanim uz obitelj, a koja uključuju princa Andrewa, Harryja i Meghan. Upravo ti njihovi zajednički napori da se pozabave svim tim problemima u konačnici su poboljšali njihov osobni, ali i poslovni odnos.

Ako je ikada i postojalo kakvo rivalstvo između njih, to je danas za njih stvar prošlosti.

sve osim nogometa

Učitavanje...