'muška gajba'

Princ Harry u potrazi za nekretninom u Londonu, a razlog se neće svidjeti Meghan

11.06.2024 u 20:11

Bionic
Reading

Princ Harry odlučio je vratiti se u London, no ne 'za zauvijek'. Odbjegli princ odlučio je kupiti nekretninu u Londonu kako bi imao gdje odsjedati kada stigne u London, što će, kako se čini, biti češće nego dosad

Nakon što je izgubio dozvolu da odsjeda u kraljevskim rezidencijama, princ Harry u potrazi je za mjestom gdje će odsjedati u Londonu. Iako je s obitelji u lošem odnosu te Ujedinjeno Kraljevstvo ne posjećuje često, čini se da ima i više nego dobar razlog da ga češće posjećuje!

Kako prenosi PageSix, princ želi pronaći dom u Londonu kako bi mogao nastaviti održavati odnose s prijateljima koji se ne slažu s njegovom suprugom. Kako ne bi uznemiravao prijatelje i Meghan, Harry je odlučio pronaći kompromis i kupiti pravu 'mušku gajbu'.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Već otprije je poznato da Harryju nedostaje London i da bi se volio vratiti u rodne krajeve, no za njegovu suprugu Meghan to još uvijek nije opcija.

Nakon odlaska iz Europe, Harry je izgubio kontakt s brojnim prijateljima, a kraljevski autor Tom Quinn otkrio je da 39-godišnjem princu nedostaju prijatelji iz vojske i s fakulteta koji su nezadovoljni njegovim odabirom supruge.

'Harry je odlučan pronaći svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je djelomično razlog zašto nastavlja sa svojim pravnim postupkom kako bi natjerao britanske porezne obveznike da plate za njegovu sigurnost', izjavio je Quinn.

SVE SE SNIMA...

Nisu se suzdržavali: Strastveni poljubac Meghan Markle i princa Harryja pred svima

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...