velika obljetnica

Rijedak istup kraljice Ranije o suprugu: 'Kralj mog srca'

10.06.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Jordanski kraljevski par obilježio je 25 godina na tronu Jordana, a tom je prilikom objavljen i novi službeni portret. Osim zajedničkom fotografijom, Rania je na Instagramu pokazala i nježnu stranu svog supruga

Ova je godina velika za jordansku kraljevsku obitelj! Osim što će nedavno oženjeni princ Hussein ovog ljeta postati otac, obilježava se i 25. godišnjica krunidbe kralja Abudullaha od Jordana. Da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, vrijedi i u ovoj obitelji, a kraljica Rania pokazala je da je uvijek tu za svog supruga.

Iako kraljica ne objavljuje često fotografije sa svojim suprugom, ova je velika obljetnica bila prilika da mu javno iskaže poštovanje na društvenim mrežama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Kralj mog srca... Čestitam ti srebrni jubilej', napisala je kraljica uz video u kojem se kralj pojavljuje predsjedavajući različitim institucionalnim događajima, ali i u raznim scenama iz njihovog zajedničkog privatnog života.

Jordanski kralj postao je monarh 1999. godine, a na prijemu u palači Raghadan prisustvovalo je 800 uzvanika. Uz tada 37-godišnjeg kralja, kraljicom je postala i tada 29-godišnja Rania koja je postala najmlađa kraljica na svijetu.

Osim ove čestitke kralju od kraljice, Hašemitski kraljevski dvor objavio novi službeni portret kraljevskog para kako bi obilježio njihov srebrni jubilej.

Na najnovijem portretu Abdullah II odjeven je u vojnu odoru s odlikovanjima, a pored njega Rania od Jordana blista u elegantnoj modroj haljini kratkih rukava. I dok je na glavi kralja kapa vojne odore, look kraljice upotpunjen je spektakularnom tijarom od dijamanata.

Rania je bila tek 22-godišnjakinja kada se udala za jordanskog princa koji je šest godina nakon njihovog vjenčanja iznenadno postao kralj.

NIKAD LJEPŠA

Elegantna u bijelom: Sjajna kombinacija lijepe kraljice sve je očarala

Pogledaj galeriju